Femme logo

Duurste gerechten ter wereld

De duurste koffie, de duurste hamburger en natuurlijk het duurste restaurant ter wereld bestaan. Waarschijnlijk denk je alleen maar aan saffraan en truffels bij dure producten. Echter bestaat er ook een duurste koffie. Saffraan en truffels worden ook geserveerd in combinatie met andere luxe ingrediënten waardoor er de duurste gerechten ter wereld ontstaan. Wat dat zijn, vertellen wij je in dit artikel.

De lijst

Ten eerste hebben we de sandwich met ham en truffel. Deze heerlijke sandwich is gemaakt van verschillende soorten brood lagen die van een erg hoge kwaliteit zijn. Ook zitten er dus truffel en ham op deze sandwich. De ham is erg lang gerookt en dan ook van een zeer hoge kwaliteit. Deze sandwich kost maar liefst 150 euro.

Ten tweede hebben we een heerlijke burger voor de echte vlees liefhebbers. Er bestaat namelijk een wagyu burger dat truffel, kaviaar en een diamanten prikker bevat. Deze heerlijke burger smaakt verrukkelijk, en ziet er daarnaast ook prachtig uit. De duurste hamburger, dat is deze hamburger al wel bijna met een prijs van 208 euro.

Op nummer 3 hebben we staan de pure chocolade bonbons. Iedereen houd natuurlijk van chocola en ook bonbons zijn vaak erg gewild. Pure chocolade van 100% is wel vrij bitter, maar een prachtig cadeau om weg te geven. Deze bonbons ontvang je dan ook in een prachtige verpakking zodat ze erg leuk zijn om als cadeau weg te geven.

Als vierde hebben we de Frittata met kreeft en kaviaar. De Frittata is een erg uniek gerecht en is dan ook afgewerkt met de beste kreeft aan de boven en onderkant van het gerecht. Op top van de Frittata en kreeft kun je een heerlijke laag kaviaar vinden dat een erg sterke smaak heeft. Dit restaurant heeft ook andere dure gerechten en daarom zou dit restaurant wel eens het duurste restaurant ter wereld kunnen zijn. 750 euro is de prijs voor dit gerecht.

Wanneer je graag 1 van de duurste Amerikaanse gerechten wilt eten dan moet je gaan voor deze speciale bagel die er echt prachtig uitziet. De riesling jelly smaakt verrukkelijk en ook is er bladgoud aanwezig waardoor de bagel er ontzettend feestelijk en luxe uitziet. De prijs is 757 euro.

Sorbet ijs is fantastisch en de echte ijs liefhebber moet dit ijsje dan ook minimaal 1 keer in zijn leven geprobeerd hebben. Het sorbet ijsje met tequilla en bladgoud kost 757 euro maar ziet er weliswaar fantastisch uit. Dit sorbet ijsje kun je oppakken en in 1 keer lekker opeten. Aan de binnenkant zit bladgoud en terwijl het ijsje langzaam aan het smelten is kun je genieten van heerlijk bladgoud.

Een heerlijk dessert mag natuurlijk ook niet ontbreken in deze lijst. Wat dacht je van een brownie van pure chocolade, met hazelnoten en rode port erbij? Dit dessert is weliswaar niet ontzettend groot, maar is zeker de moeite waard om te proeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *