Femme logo

Foodtour door Italië

Ben jij een echte foodie, dan wil je op vakantie naar een bestemming waar je zeker weet dat je goed gaat eten. Of dat je minstens een paar hotspots kunt bezoeken die zeker het delen waar zijn op Instagram. Of je nu met vriendinnen op vakantie gaat, alleen of met je partner, een foodtour door Italie is in alle gevallen een erg slim idee.

 

 

Leer de Italiaanse keuken kennen en ontdek de overheerlijke smaken

Italie staat natuurlijk bekend om de overheerlijke keuken. Verse pasta’s , pizza’s en Osscobucco domineren de menukaart. Om het nog maar niet te hebben over die overheerlijke Vongoles! Een foodtour is in vrijwel ieder deel van het land te boeken, waaronder in Turijn, Palermo, Pisa en Cagliari.

Travel en eet tijdens een vakantie van een paar dagen, een paar weken of een maandag

Zie je het al voor je? In jouw Fiat 500 scheur je over de Italiaanse paden, op zoek naar enkel de beste gerechten. In de ochtend start je de dag goed met een verse kop cappuccino en zodra het lunchtijd wordt zoek je een mooi terras op voor een aperitiefje met een paar kleine hapjes. In de avond kun je pas echt uitpakken met een erg uitgebreide menukaart, en moet je rekening houden met een diner van een aantal uur.

Iedere foodie haalt zijn of haar hart op

Travel en eten, klinkt dat niet heel aantrekkelijk? Je ontdekt alles over de Italiaanse keuken en probeert alleen maar de beste producten uit de regio uit. Uiteraard worden hier de beste wijnen bij geserveerd, zodat je zeker weet dat de smaken nog beter tot zijn recht komen.

afbeelding: Unsplash.com door Deva Darshan

Wat is jouw mening over dit artikel?

  1. 6 oktober 2020 om 11:03
    Ik hou ook van Italiaans eten en kook vaak pasta. zeer interessant artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif