Femme logo

Laat jouw ultieme pindakaasdroom in vervulling gaan!

Hou jij net zo van pindakaas als vele andere? En wat is jouw ultieme pindakaas droom? Als je deze twee vragen met veel enthousiasme weet te beantwoorden, dan heb ik een uitgelezen kans voor jou! Want op 24 januari is het Nationale Pindakaasdag en een pindakaaswinkel in Amsterdam viert dat op een unieke manier.

De Pindakaaswinkel

Op de Czaar Peterstraat in Amsterdam is de enige pindakaas winkel van Nederland geopend. Pindakaas komt oorspronkelijk uit Amerika en is na de oorlog in voedselpakketten overgewaaid naar Nederland, sindsdien kent ons land veel liefhebbers. Zo ook oprichter van de de Pindakaaswinkel Michiel Vos: “Iedereen die pindakaas lekker vindt, moet op deze dag op z’n minst een boterham met pindakaas eten. En natuurlijk vieren zij zelf deze dag groots, net als vorig jaar. Daarmee zijn zij ook de enige die uitpakken met deze dag. Vorig jaar vierde De Pindakaaswinkel deze dag ook al groots door ruim tweehonderd gratis ontbijtjes uit te delen, uiteraard met pindakaas! Met veel positieve reacties was deze dag zo’n groot succes dat ze nu besloten hebben het nog groter aan te pakken

De ultieme pindakaasdroom

Op Facebook heeft de Pindakaaswinkel een evenement aangemaakt genaamde “Nationale Pindakaasdag 2018” en een wedstrijd in het leven geroepen waarmee ze bijzondere pindakaasdromen in vervulling willen laten gaan. In de comments kun je jouw ultieme pindakaasdroom delen en bestaat de kans dat deze dit jaar nog uitkomt! De winkel zelf kiest uiteindelijk de winnaar. Heb je nou stoute pindakaasdromen die je liever niet wil delen? Dan kun je deze ook via een privé bericht insturen! In de comments zijn al maffe en grappige pindakaasdromen te vinden. Zo wil Irene “Een pindakaasbad met 2 zeer goed afgetrainde pindabazen” en Annerieke wil “een pindakaas gevecht met haar collega”.

Altijd prijs

Heb jij nou ook zo’n bijzondere pindakaasdroom die je in vervulling wil laten gaan, wacht dan niet langer en bezoek het evenement op Facebook. Mocht je nou uiteindelijk niet winnen, maar wil je toch meeprofiteren van deze nationale “feestdag”? Dan kun je op 24 januari alsnog terecht bij de Pindakaaswinkel en krijg je bij aanschaf van elke pot pindakaas een mini-potje naar keuze cadeau! Zo is er voor elke pindakaasliefhebber altijd prijs op de Nationale Pindakaasdag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif