Femme logo

Lidl heeft de beste wijn ter wereld!

Bij Lidl denk je vaak niet meteen aan de beste premium producten maar de laatste tijd komt de Lild vaker in het nieuws met top producten voor Lidl prijzen. Zo zijn laatst de whisky, roze gin en champagne van de Lild bekroond. De laatste hype is de rode wijn, voor slechts €6,- haal je de beste wijn ter wereld in huis!

De Fortezza Dei Colli Chianti Classico Reserva heeft een van de veertien gouden medailles gewonnen tijdens de International Wine Challenge. Deze Toscaanse rode wijn was naast erg goed in smaak veel goedkoper dan zijn concurrenten. Andere bekroonde wijnen zaten allemaal in de prijsklasse tussen de €35,- en €50,-.

Helaas kan je deze wijn niet in huis halen om je familie en vrienden deze kerst te verrassen. Deze wijn was namelijk alleen maar in België verkrijgbaar en is dankzij de populariteit reeds uitverkocht.

Zo zie je maar weer, goedkoop is niet perse slechter. Welke producten van de Lild vind jij echte toppers en zouden meer mensen moeten kopen? Deel ze hieronder in de comments!

Bron: AD

Wat is jouw mening over dit artikel?

  1. 15 december 2017 om 18:57
    waar kan ik de wijn Fortezza dei coi vinden
    • 24 januari 2018 om 11:33
      Hi Maureen, je kan deze wijn vinden op https://goo.gl/hsf27J Geniet! Gr. Redactie FEMME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif