Femme logo

Lunchen in Den Haag

Heb je zin in een dagje uit met je vriendinnen? Ga eens naar Den Haag! Deze stad is enorm leuk om te lunchen en biedt daarnaast een leuk centrum om te shoppen. Deze 5 eettentjes vonden wij het aller leukste!

1. Huppel de Pub
Ik bedoel, de naam alleen al! Dit gezellige bruin café stond in 2018 op nummer 1 in de café top 100 van Den Haag! Met het enorme assortiment aan whiskey en speciaalbier is het altijd gezellig met de meiden een hapje en drankje te doen!

2. Millers
’s Middags lekker eten en s’ avonds de voetjes laten gaan op de dansvloer? Daar is Millers de perfecte plek voor! Iedere dag is er wel iets te doen, maar wij werden vooral crazy van Tequila Tuesday! Gezellig een hapje eten, dansen en genieten van Tequila, klinkt als een perfect meiden avondje vindt je niet?!

3. Bleyenberg
Roof. Top. Bar. Meer hoef ik niet te zeggen toch? Geniet van een uitgebreide lunch met een geweldig uitzicht over de markt. Daarnaast ook nog eens een coffee- en cocktailbar te vinden op deze geweldige spot! Geniet in de vooravond nog even lekker van een aantal cocktails voordat je de stap waagt in het nachtleven. Ook hiervoor kun je op deze plek blijven! Met de nachtclub Het Magazijn op de locatie weet je dan ook zeker dat je niet vroeg thuis bent. Hou de dag erna dan ook zeker vrij als je met de meiden hier gaat lunchen, het kan nog wel eens veel te gezellig worden!

4. De Gekke Geit
Ga je liever met je friends naar een klein kroegje? Bij de Gekke Geit is het niet erg groot, maar het plezier zeker wel! Tezamen met de vaak live muziek en het grote assortiment speciaalbier zit je hier zeker goed!

5. Vavoom
Wat is een lijstje zonder cocktailbar? Precies! Bij Vavoom kun je dan ook genieten van de aller lekkerste cocktails bij de lunch! Eerst gezellig een hapje eten en vervolgens lekker borrelen, wat wil je nog meer?

Lunchen met een hapje en een drankje in Den Haag is ineens een goed idee!

afbeelding: Unsplash.com door Annie Spratt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif