Femme logo

Tips en Tricks voor je koelkast

De koelkast, bijna elk gezin in Nederland heeft thuis wel een koelkast staan. De kans is dan ook groot dat je hier veel verschillende soorten producten in hebt staan. Waarschijnlijk heb je nog wat restjes van vandaag of van gisteren in de koelkast staan. Echter kan het ook voorkomen dat de koelkast een grote rommel word doordat er simpelweg te veel spullen in staan. Maak dan ook gebruik van onze tips koelkast indelen zodat jij meer ruimte in je koelkast over houd om te gebruiken voor eten en drinken.

Als eerste tip hebben we dan ook om een citroen door de helft te snijden. Wanner je dit hebt gedaan en deze halve citroen vervolgens in de koelkast neerlegt zul je snel zien dat vervelende en stinkende geuren zo goed als weg zijn. Als de citroen is opgedroogd betekent dit dat alle geuren van de citroen al zijn verspreid in de koelkast. Het is op dit moment dan ook aan te raden om een nieuwe citroen door midden te snijden, en deze in de koelkast neer te leggen.

Een andere tip heeft te maken met het weghalen van de zwarte schimmel. Wanneer er namelijk zwarte schimmel in jouw koelkast is, komt dit waarschijnlijk door vocht. Om dit weg te krijgen is het belangrijk houtskool te combineren met keukenpapier en het gevolg hiervan is dat het vocht zich zal opslorpen. Ook moet je regelmatig dit vervangen zodat er geen schimmel opnieuw kan komen in jouw koelkast.

Tips koelkast ontdooien

Tips koelkast ontdooien. Bij het ontdooien van je koelkast is het belangrijk dat je ten eerste de hele koelkast leeg haalt. Ook is het belangrijk dat je tijdens het ontdooien alles goed schoonmaakt en sorteert, voordat je het weer terug stopt in de koelkast. Vaak kom je er tijdens het ontdooien achter dat er bijvoorbeeld nog veel troep ligt in de koelkast die je helemaal niet gebruikt. Door deze troep weg te halen, en het ander eten en drinken goed te sorteren, heb jij weer voldoende ruimte over in je koelkast om van gebruik te kunnen maken.

Meer informatie

Natuurlijk hebben wij nog wat meer tips voor jouw koelkast. Elke koelkast kan op z’n tijd wel wat nare geuren verspreiden. Door een halve aardappel in een bakje ranja te zetten voor een nacht worden alle nare geuren als het ware geabsorbeerd en het gevolg hiervan is dat je koelkast weer lekker ruikt. Wel is het belangrijk om de combinatie van een halve aardappel en ranja voor een hele nacht te doen. Anders zal dit namelijk niet werken en geen effect hebben.

De binnenkant van de koelkast moet natuurlijk ook mooi schoon blijven. Door gebruik te maken van een nat doekje kun je de binnenkant van de koelkast makkelijk schoonmaken. Dit doe je door een doekje nat te maken met gewoon wat water. Je hebt verder dan ook geen schoon maak middelen of andere middelen nodig om jouw koelkast weer helemaal te laten glinsteren alsof hij nieuw is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif