Femme logo

Gebruik jij deze sport apps al?

Om lekker gezond bezig te zijn is sporten natuurlijk een goede optie. Er zijn dan ook erg veel fitness apps gemaakt die zijn bedoeld voor jouw iPhone, iPad en/of voor je android toestel. Door de juiste app te gebruiken kun jij veel sneller zien wat je allemaal gedaan hebt, wat er nog op de planning staat, en of je wel gezond bezig bent. Ook kun je met een goede fitness app jezelf doelen stellen om bijvoorbeeld een paar keer per week te gaan trainen. En op het moment dat je teveel aan het trainen bent, dan geeft een goede fitness app aan dat je het even wat rustiger aan moet doen.

Voeding apps

Sporter leuker maken kun je doen door een goede app te gebruiken. Wij kunnen je dan ook aanraden om zowel een voeding als fitness app te gebruiken. Om goed te kunnen sporten is het namelijk belangrijk dat je de voeding goed bijhoud. Zo kun je voor een flinke workout een stevige maaltijd innemen, en daarnaast geeft de voedingsapp bijvoorbeeld ook aan dat het tijd is voor eiwitshake, na afloop van de workout. Myfitnesspal bied miljoenen gerechten en ingrediënten aan. Echt alle producten die te koop zijn in de Nederlandse supermarkten kun je invullen in de app. Zo kun je exact bijhouden wat je allemaal binnen krijgt op een dag en of dit wel of niet voldoet aan de eisen die jij jezelf stelt en wat jij nodig hebt.

Via de app kun je alles invullen in hoeveelheden en ook in grammen. Ook zie je meteen hoeveel eiwitten je binnen krijgt, hoeveel vetten en ook het aantal koolhydraten kun je bekijken. De app maakt ook een overzicht van elke dag en deze dagen kun je na een week weer met elkaar vergelijken. Hierdoor kun jij exact zien hoeveel je binnen krijgt, en ook weet je wat je nodig hebt voor, tijdens en na de workout. Een andere aanraden is Lifesum, deze app bied ook erg veel gezonde kant en klaar maaltijden die je een boost kunnen geven voor de workout.

Fitness apps

Naast een goede voeding app is het belangrijk om een goede sport app te hebben. Workit is de beste fitness app voor in huis. De vormgeving van de app is erg mooi. De app zelf werkt erg eenvoudig. Jij stelt in op wat voor sport niveau je zit en vervolgens kun je aangeven wat voor soort training je vandaag wilt doen, en hoe lang je dit wilt doen. Er word dan een speciaal trainingsschema op maat voor jou gemaakt. De volgende keer dat je de app zal opstarten kun je weer verdergaan met het programma.

De app is erg slim en onthoud wat jij de vorige training hebt gedaan. Zo komen er nu en dan nieuwe oefeningen bij, en bij al bestaande apps word de training uitgebreid doordat je meer herhalingen moet doen. Deze app is te downloaden voor zowel de iPad, iPhone en ook voor android.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif