Femme logo

Geen zin om te sporten? Probeer Rocycle in Amsterdam!

Het is weer dat seizoen dat de zon schijnt en iedereen zich begint uit te sloven voor de gewenste summer body. Rennen in het park, met gewichten zwaaien in de sportschool en je laten afbeulen tijdens een bootcamp. Je moet er wel wat voor over hebben! Of toch niet? De oprichters van Rocycle dachten daar namelijk heel anders over. Zij ontwikkelden een concept met de filosofie dat intensief sporten en bewegen leuk moet zijn. Het resultaat is de Rocycle-studio: hét ultieme gezondheidsstation.

Feest op de fiets

Rocycle is een nieuwe fitnesstrend die is overgewaaid uit Amerika en nu mogelijk is bij Rocycle Studios in Amsterdam. Het is een full body workout waarbij je alle spiergroepen traint. Je neemt plaats op een fiets in een donkere studio, verlicht door kaarsen en met harde muziek uit de speakers. De workout is een combinatie van spinning en krachttraining met gewichten om het bovenlichaam te trainen. Binnen 45 minuten ben je 800 calorieën kwijt. Dat klinkt als een goed en gezond feestje, toch?

Het is de ultieme fitness boutique waar je met een goed gevoel wegloopt

Meer dan alleen een workout

Bij Rocycle draait het niet alleen om het verbranden van calorieën. Het is de ultieme fitness boutique waar je met een goed gevoel wegloopt. Bij binnenkomst word je al hartelijk ontvangen door de receptioniste en na afloop van de swingende workout neem je een gezond en voedingsrijk sapje van de The Cold Pressed Juicery. Dit allemaal zorgt voor die post workout glow.

Beyoncé ging je voor

Deze vorm van indoor cycling is dus al enorm populair in de Verenigde Station waar het nu een lange tijd veel gedaan wordt. Ook vele celebs zweren erbij, onder andere Justin Bieber en Beyoncé schijnen groot fan te zijn. En dat zijn zeker niet de minste bodies. Die willen we allemaal wel! Tip: je kunt nu voordelige proeflessen nemen met korting: twee workouts voor €18,-. Nog een tip: leuk om met een vriendin te doen. Dus waar wacht je nog op?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif