Femme logo

Met welke van deze sporters wil jij wel op date

Sport kan in sommige opzichten heel saai zijn. Wanneer de spanning verdwijnt, ga je op andere dingen letten, bijvoorbeeld op de knapheid van de sporters. De wereld heeft veel knappe mannelijke sporters voortgebracht en wij noemen ze voor jou, zodat sport kijken iets minder saai wordt.

1. Christiano Ronaldo

Hij heeft nu een vriendin, maar is een tijdje vrijgezel geweest. Ook al vinden heel veel hem niet aantrekkelijk door het gros wordt Christiano Ronaldo nog altijd smachtend bekeken. Een wedstrijd van Real Madrid wordt leuker als hij meedoet.

2. Max Verstappen

Max is de laatste tijd vaak in het nieuws en elke keer als je het schattige hoofdje ziet, wordt hij schattiger. Max beoefent een stoere sport, wat natuurlijk ook erg interessant is.

3. Sven Kramer

Sven Kramer komt al jarenlang voor in dit soort lijstjes, maar dat is niet onterecht. Hopelijk kunnen we zwijmelend naar de 5 en 10 kilometer kijken bij de komende Olympische Winterspelen.

4. Cesc Fabregas

Cesc is inmiddels 30 jaar en is aan het eind van zijn voetbalcarrière. Toch blijft het heerlijk om naar hem te kijken. Je kunt er nog van genieten voor zolang het kan.

5. Olivier Giroud

Frankrijk heeft zich al geplaatst voor het WK in Rusland volgende zomer. Je kunt je alvast verheugen op bewegende beelden van Olivier Giroud.

6. Gerard Piqué

Voetbal blijft een grote sport in de wereld. Het is ook het vaakst op televisie, dus je hebt de meeste kans dat je één van de knappe voetbalmannen ziet. Gerard Piqué is nog steeds de man van Shakira, maar dromen mag. De wedstrijden van Barcelona worden in ieder geval een stuk leuker wanneer hij mee doet.

7. Robert Kemperman

In dit lijstje kijken we ook even terug naar de Olympische zomerspelen. Robert Kemperman van ons nationale hockeyteam is lekker.

8. Usain Bolt

Het gespierde lichaam van Usain Bolt is indrukwekkend. Deze spierbundel is helaas gestopt, maar zijn lichaam staat nog wel op ons netvlies.

9. Sjinkie Knegt

Sjinkie gaan we tijdens de Olympische winterspelen ook terugzien. Hij is shorttracker en ziet er erg ondeugend uit. Daar blijven we een zwak voor hebben. Shorttrack is een spectaculaire sport om naar te kijken, maar met een favoriet word je tijdens de Spelen echt fanatiek.

10. Koen Verweij

We sluiten deze top 10 af met een mogelijke koning van de Olympische winterspelen. De blonde knappe schaatser met zijn lange manen kan van veel vrouwen waardering krijgen. Hij is weer helemaal gelukkig in de liefde, maar gelukkig kunnen wij op de televisie naar hem kijken. Het mooiste moment blijft het moment dat hij zijn schaatspak naar beneden ritst en wij een blik op zijn torso kunnen werpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif