Femme logo

CODE: Aroma Club kortingscode van 20% op heerlijke koffiebonen

Koffie, het is bij miljoenen Nederlanders in hun ochtendritueel en nog als heerlijk warme versnapering gedurende de dag. In Nederland drinken we bijna het meest aantal kopjes koffie per jaar t.o.v. andere landen in Europa. Aroma Club, een oer-Hollands bedrijf, zorgt voor 3 smaken die alle type koffiedrinkers in ons land bedient. Bij FEMME hebben we zelfs een unieke kortingscode voor 20% korting, zo kan jij de koffiebonen van Aroma Club proberen.

» Aroma Club* | Klik hier «

*gebruik de kortingscode: FEMMEKORTING

Gevonden: de lekkerste koffiebonen voor thuis

Heerlijk, thuis op de bank met een warm bakkie thee of koffie. Wat is er nou nog fijner? Precies, bijna niks! Start je dag goed met de lekkerste koffiebonen voor thuis, dat is Aroma Club. Bij FEMME kiezen het liefst voor Strong George, de sterke variant koffiebonen van dit merk. Daarnaast zijn er nog 2 mildere varianten, dus ook een koffieboontje voor jou!

Gevonden: De lekkerste koffiebonen voor thuis.

Gewoon thuis, koffiebonen vanuit de wereld

Koffiebonen zijn 1 van de belangrijkste export producten voor rondom de evenaar. Waar deze koffiebonen vandaan komen? De bonen van Aroma Club komen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië. Zo heeft elke variant een andere blend, voor elk karakter een andere koffie. De beste koffie voor jou? Kies uit 1 van de volgende koffieblends:

• No. 1 Elegant Vesper
– voor de liefhebber van milde en zachte koffie.
• No. 2 Smooth James
– voor alle soorten koffieliefhebbers: krachtige maar niet te bitter.
• No. 3 Strong George
– Voor de espresso liefhebbers: een heerlijke sterke boon.

De broertjes van Aroma Club

Aroma Club is opgezet door twee broers die een liefde hebben voor koffie. Vanuit het hartje centrum Amsterdam voorzien ze al ruim 2 jaar vele huishoudens van heerlijke koffiebonen. Inmiddels gaat Aroma Club ook internationaal, verkrijgbaar in al 4 landen is dit een koffiemerk om in de gaten te houden. Wij hebben vast een voorproefje van een lekker bakkie gehad.

Wist je: Koffiebonen komen uit een vrucht

Slow roasted en van pure kwaliteit

De koffiebonen zijn vers gebrand en niet gemalen. Dit om de versheid en de smaakbeleving optimaal te houden. Aroma Club neemt de tijd voor het branden van hun koffiebonen. De heerlijke koffiesmaak wordt gecreëerd door de zogeheten ‘Slow Roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald.

Aroma Club koffiebonen: Elegant Vesper, Smooth James & Strong George

Aroma Club koffiebonen: Elegant Vesper, Smooth James & Strong George

Aroma Club kortingscode voor 20% korting

Bij FEMME willen we graag dat jullie ook voordelig uit zijn, dus hebben we een unieke Aroma Club kortingscode geregeld. Gebruik de volgende kortingscode: FEMMEKORTING. Ontvang direct 20% korting op je eerste bestelling koffiebonen voor thuis. Klik op onderstaande button en geniet binnenkort van een heerlijk bakkie thuis!

» Ga naar Aroma Club | Klik hier «

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif