Femme logo

CODE: Euroflorist kortingscode van 10%

Iemand blij maken met een mooi boeket bloemen is altijd een goed idee.Tegenwoordig gaat dat heel makkelijk via het internet, waar je je boeket kunt kiezen en eenvoudig en voordelig kan laten bezorgen. Femme heeft voor jou een exclusieve kortingscode voor dé online bloemenwinkel, het hele jaar geldig. Euroflorist is een webwinkel met een groot netwerk van bloemisten die prachtige boeketten samenstelt van de beste bloemen en planten en die laat bezorgen. Lees hieronder over het aanbod van Euroflorist en hoe jij kunt profiteren van de exclusieve kortingscode.

»EUROFLORIST KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Topbloemen bij Euroflorist

Sinds 1982 helpt Euroflorist jouw bloemen versturen en bezorgen over de hele wereld. Samen met de bloemisten hebben ze al bijna 50 miljoen boeketten bezorgd. De bloemisten zijn verspreid over Nederland, Europa en andere delen van de wereld en leveren gegarandeerd hoge kwaliteit bloemen. Door het brede wereldwijde netwerk van bloemisten wordt jouw boeket dus door de lokale bloemist bezorgd en is de kwaliteit gewaarborgd.

Bloemen bezorgen

Bloemen laten bezorgen is eenvoudig en snel. Zodra jij de bestelling hebt doorgegeven wordt deze op basis van het afleveradres, doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde bloemist. Doordat de bloemist dichtbij is kan hij het boeket vers afleveren op het gewenste adres en blijven de bloemen langer goed. Om kwaliteit en beschikbaarheid van boeketten te garanderen heeft EuroFlorist een mooie selectie gemaakt per land. Heb je op maandag tot en met vrijdag voor 14.00 besteld of op zaterdag voor 12.00 uur? Dan wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd.

Van kamerplant tot zonnebloem

Bloemen doen het goed bij elke gelegenheid en daar zijn ze bij EuroFlorist goed bewust van. Zo kun je op de website makkelijk zoeken per gelegenheid. Er zijn mooie boeketten die goed passen bij en verjaardag of als liefdesboeket. Extra aandacht schenkt EuroFlorist aan bruidsboeketten en rouwboeketten vanwege de lading van het boeket, ook met bezorgen wordt hier rekening mee gehouden. Zoek je een boeket voor een andere gelegenheid, bekijk gerust de overige categorieën: geboorte, voorjaarsboeket, cadeausets, bedankt, beterschap en gefeliciteerd.

Hoogseizoen voor een bloemetje

De maanden februari tot en met mei staan bekend als het beste seizoen voor het versturen van een mooi boeket. Niet alleen komen de meeste bloemen tot bloei in het voorjaar, er zijn ook mooi gelegenheden zoals Koningsdag en Moederdag. Na de donkere winter kunnen we ook weer genieten van een zonnetje en kunnen we naar buiten, dus fleur je huis of tuin om met een prachtig boeket.

»EUROFLORIST KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Hoe werkt de Euroflorist kortingscode?

Femme heeft een exclusieve kortingscode van 10% voor jouw op je bestelling bij Euroflorist. Om er zeker van te zijn dat jij kunt profiteren van deze korting, heb ik een kort stappenplan voor je uitgeschreven. Lees hieronder hoe de code werkt:

  1. Kies je gewenste boeket en plaats deze in de winkelmand
  2. Wanneer je gaat afrekenen, klik rechtsonder op “ik heb een kortingscode”
  3. Vul de code van e-Kortingscode in en klik “activeren”
  4. Rond de bestelling af en kies je afleveradres

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif