Femme logo

CODE: HelloFresh kortingscode van €25,-!

Dit jaar ga ik veel veranderen en meer leuke dingen doen. Zoals meer reizen en gezonder leven, ik maak vooral niet te veel voornemens want ik weet dat het dan juist moeilijker wordt om ze vol te houden! Voor de mensen die ook een gezondere levensstijl zoeken heb ik een leuke tip voor je, probeer eens HelloFresh!

»HELLOFRESH KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Wat is HelloFresh?

HelloFresh neemt eigenlijk de wekelijkse boodschappen ‘’struggle’’ van je over en bezorgt wanneer jij wil een doos aan huis gevuld met verse ingrediënten. Daarbij krijg je eenvoudige recepten waarmee je voor een aantal avonden lekkere maaltijden maakt. Ik vind HelloFresh voornamelijk gemakkelijk en heel gezond want de recepten worden elke week door een team van experts samengesteld. Daarnaast ontdek je echt nieuwe smaakcombinaties en ga je een stuk gevarieerder eten, wat uiteraard leuk en gezonder is.

Samenwerking met Jamie Oliver

Ik las trouwens dat HelloFresh sinds kort samenwerkt met Jamie Oliver, de wereldbekende chef van TV en van de kookboeken. Jamie stond al bekend om zijn snelle en vooral verse recepten, dus een samenwerking met HelloFresh is lang niet zo gek! Dus je zal nu in je HelloFresh doos Jamie Oliver recepten vinden samen met de verse ingrediënten die je al gewend was. Denk trouwens niet dat de recepten nu ingewikkelder zijn geworden, het gaat echt om doordeweeks avondmaaltijden.  Oja helemaal leuk is dat door deze samenwerking ook het Jamie’s Food Foundation wordt gesteund want voor elke box die online wordt besteld krijgt het goede doel een donatie.

Flexibel lidmaatschap voor iedereen

HelloFresh werkt doormiddel van een lidmaatschap, dit houdt in dat je wekelijks een box thuis gestuurd krijgt. Het lidmaatschap is geheel flexibel wat inhoudt dat je online met je account of via de klantenservice je lidmaatschap kan pauzeren op ieder gewenst moment. Handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of je andere plannen hebt de week daarop.

»HELLOFRESH KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Korting op je eerste HelloFresh box

Ben je nou geïnteresseerd geworden in HelloFresh? Dan heb ik hier een mooie tip voor je, ik kwam deze €25,- kortingscode voor HelloFresh tegen op internet die je meteen veel geld bespaart!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif