Femme logo

CODE: Marley Spoon kortingscode van €25,-

Een gerecht bedenken, recept vinden, de juiste inkopen doen en vervolgens koken. Het welbekende proces van “wat gaan we vanavond eten?” kost veel tijd waar we tegenwoordig nog maar weinig van hebben. We zouden allemaal wel willen dat er iemand is die deze zorg uit onze handen zou nemen, toch? Nou, zoek niet langer, want ik heb iemand gevonden! Ze heet Marley Spoon en ze bezorgt lekkere recepten en verse ingrediënten bij jou thuis, zodat jij snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel zet. Plus, ik heb ook een exclusieve kortingscode voor Marley Spoon gevonden. Hoe het werkt? Dat lees je hieronder.

»MARLEY SPOON KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Eenvoudig in 3 stappen jouw maaltijdbox

Marley Spoon werkt heel simpel en neemt al je struggles over. Ten eerste, wordt je geïnspireerd en kun je iedere week kiezen uit nieuwe recepten en kies jij jouw favorieten, zo kook je alleen wat jij lekker vindt! Vervolgens laat je jouw bestelling bezorgen wanneer het jou uitkomt. Je kunt zelf aangeven op welke dag en op welk tijdstip je jouw box wilt ontvangen en je kunt zelf je bestelling tot wel 8 weken vooruit plannen. En ten slotte, zodra je dat gedaan hebt en je jouw box ontvangen hebt met jouw favoriete recepten, kun je aan de slag. De hoeveelheden zijn precies op de juist hoeveelheid volgens het recept en voorkom je voedselverspilling, je hoeft dan ook niks weg te gooien!

Altijd verse ingrediënten bij Marley Spoon

In de winter eten we natuurlijk graag een lekker stampot zoals boerenkool of een lekkere lasagne uit de warme over. Of in de zomer koken we met wat lichtere ingrediënten zoals asperges of een heerlijke frisse salade. Daar houden ze bij Marley Spoon rekening mee, want de ingrediënten die je van hen krijgt zijn zoveel mogelijk uit het seizoen. En dus kook je altijd met verse ingrediënten!

Eenvoudige recepten en gratis bezorging

Naast dat Marley Spoon je laat kiezen uit de lekkerste, seizoensgebonden en gezonde gerechten, komen ze jouw box gratis bezorgen. Bij elk recept zit natuurlijk een duidelijk en eenvoudig te volgen receptkaart, zodat er weinig fout kan gaan in de keuken. Maar het fijne van Marley Spoon is, is dat je nergens aan vast zit. Je kun het uitproberen en pauzeren wanneer jij wil. En dat kan nu helemaal eenvoudig met de kortingscode die ik voor jou heb.

Probeer Marley Spoon kortingscode voor €25,- korting

Oké, je hebt besloten om Marley Spoon te proberen en je wil gebruik maken van de korting. Hoe werkt dat nou precies?

»MARLEY SPOON KORTINGSCODE | KLIK HIER «

  1. Klik op “Bekijk code”, kopieer de code en gebruik de link om naar de website van Marley Spoon te gaan.
  2. Volg daarna het stappenplan van de site: kies je box, stel je locatie in, kies een bezorgtijd en ga naar betaling.
  3. Op de pagina van de betaling kan je onder “kortingscode” de code invullen. En voilá!

Met de code krijg je €15,- korting op je eerste bestelling en €10 op de tweede. De code kun je gebruiken tot en met eind van de maand gebruiken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif