Femme logo

CODE: Onefit kortingscode + beste 5 gyms en studio’s

Sinds kort ben ik lid geworden van OneFit, dit is een membership waarmee je direct toegang krijgt tot honderden gyms en studio’s in Nederland. Super handig en simpel dus, daarnaast kan je ze onbeperkt bezoeken per maand! De redactie van FEMME heeft daarom een top 5 samengesteld van locaties die je met OneFit kan bezoeken, zo wordt sporten een stuk leuker!

Hoe werkt OneFit precies?

Leden van OneFit betalen maandelijks een vast bedrag, hiermee krijgen zij direct toegang tot de honderden locaties die zijn onbeperkt kunnen bezoeken. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar dus je zit niet vast aan irritante jaar-abonnementen. Via de app van OneFit kan je alle locaties terugvinden en het rooster van ze bekijken, vervolgens reserveer je met een paar klikken. Zo ben je dus flexibel en kan je nieuwe dingen uitproberen wat er weer voor afwisseling zorgt. Inmiddels ben ik groot fan van OneFit en zou ik niet meer zo snel lid worden van een sportschool!

»ONEFIT KORTINGSCODE | KLIK HIER «

1. Yoga bij Bluebirds

Het team van Bluebirds richt zich op de drukke mens die meer uit haar of zijn leven wil halen. Goed voor jezelf zorgen is dan heel belangrijk, bij Bluebirds spelen ze in op deze behoefte door een totaal pakket aan te bieden. Naast yoga hebben ze hier ook cardio, massages, kennis over voeding en acupunctuur. Je verlaat Bluebirds opgeladen, maar niet zonder eerst wat calorieën te verbranden.

2. Persoonlijke groei staat centraal bij Movemind

Elke dag organiseert Movemind groepstrainingen bij Sportquest in Amsterdam, vaak gewoon indoor maar als het even kan lekker naar buiten. Wat deze groepstrainingen bijzonder maakt van anderen is het beperkt aantal deelnemers die per groep kunnen meedoen, Jurriaan de Haas (oprichter van Movemind) creëert hierdoor een ontspannen sfeer en kan er meer persoonlijke aandacht gegeven worden. Een perfecte mix van fysiek en mentaal sterker waar jij centraal staat.

3. Ouderwets apenkooien in Den Haag

Nu ook in Den Haag, de Apenkooigym! Opgezet door een stel vrienden uit Amsterdam die eigenlijk na hun middelbare school tijd nog steeds wilde gymmen. Even weer lekker kind zijn door te apenkooien met een grote groep andere volwassenen :)

4. CrossFit RTM in Rotterdam voor no-nonsens

Via Onefit kan je ook bij CrossFit RTM terecht in Rotterdam. Dit is gewoon terug naar de basis en hardcore trainen met uiteraard plezier! Lekker schreeuwen en zweten als een cavemen, iets wat je in een sportschool misschien niet zo snel doet!

»ONEFIT KORTINGSCODE | KLIK HIER «

5. Paaldansen doe je bij Studio AERIS

Ja men doet nog vaak lacherig over paaldansen, maar het is een perfecte work-out. Niet alleen sexy of elegant, je wordt er ook gewoon heel flexibel en sterk van. Lessen zijn er voor beginners tot aan wedstrijdniveau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif