Femme logo

CODE: Simba Sleep kortingscode voor 15%

Slapen doen we gemiddeld een derde van ons leven, het is daarom van groot belang dat je slaapt in een goed bed zodat je optimaal gebruik maakt van je nachtrust. Femme gaat je daarbij helpen, want bij Simba Sleep (Nee, niet van de Disney film) ontwerpen ze matrassen voor een optimale nachtrust en nu kun je met een kortingscode 15% korting krijgen op het gehele assortiment van Simba Sleep. Hoe dat werkt? Dat lees je hieronder.

»SIMBA SLEEP KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Wetenschap als basis

Bij Simba hebben ze bijna 40 jaar ervaring met het produceren van garenklossen voor matrassen, in 2002 besloten ze om een eigen matras te ontwerpen en produceren. Het doel was om het allerbeste matras te ontwerpen. Een combinatie van drie aspect vormen de basis voor het perfecte matras: design, traagschuim en pocketveren. Na vele testen is uiteindelijk een matras geboren dat perfect vormt om jouw lichaam en zorgt voor een optimale nachtrust.

Symba Hybrid

De Symba Hybrid bestaat uit vijf luxueuze lagen die zich naar je lichaam vormen. De eerste laag is het slaap oppervalk, de ventilerende en temperatuurrregelende eigenschappen zorgen voor een fris gevoel en optimale hygiëne. Daaronder zit Simbatex, een comfortabele zelf-ontworpen variant op latex, dat zorgt voor zachte ondersteuning en een verkoelend effect. De pocketveren bieden een dynamische ondersteuning en het visco-elastische traagschuim vormt zich perfect naar de contouren van je lichaam. Tenslotte de basis van het matras zorgt voor een stabiele ondersteuning op de juiste plekken

100 dagen proefslapen

Online een matras bestellen is erg tricky. Je wilt natuurlijk testen hoe het matras ligt en om je lichaam vormt, en dat verschilt voor iedereen. Bij Simba zijn ze er van overtuigd dat als je eenmaal op hun matras geslapen hebt, je niks meer anders wilt. Je mag daarom 100 nachten proefslapen op het Simba Hybrid-matras. Je kan dan goed wennen aan het matras en oordelen. Wil je toch eerst testen voordat je bestelt? Dan kun je in een aantal woonwinkels het matras uitproberen.

Klantenservice

Simba Sleep vindt het erg belangrijk dat jij goed slaapt. Hun klantenservice team staat daarom klaar en helpen je graag om de beste service te kunnen verlenen. Wat belangrijk voor jou is, is belangrijk voor Simba.

»SIMBA SLEEP KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Hoe werkt het?

Femme helpt je graag een handje op weg met een korte beschrijving hoe je de code moet gebruiken, zodat je zeker weet dat je mee profiteert van de korting. Gebruik de link hierboven om toegang te krijgen tot de code. Let op: de code is geldig tot en met maandag 19 maart 2018.

  1. Vul je winkelmand met jouw nieuwe artikelen
  2. Klik vervolgens op “Afrekenen”.
  3. Vul rechtsboven onder je producten in het vakje met “korting” de kortingscode in.
  4. Klik daarna op ’toepassen’ en je korting wordt direct verrekend
  5. Kies je betaalmethode en heb makkelijk en snel geld bespaard

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif