Femme logo

Code: Leuk thuis leren voor kids plus onze Squla kortingscode

Elk kind vindt leren leuk, zolang het maar aansluit bij hun leef- en belevingswereld. En wanneer de lesstof klassikaal te snel gaat haakt een kind af. Zonde, want dit heeft niet alleen effect op de leerprestatie van je kind maar ook op zijn of haar zelfvertrouwen en leerplezier. En dat laat Squla niet gebeuren. Elke kind verdient het namelijk om plezier te hebben in leren en om met zelfvertrouwen naar school te gaan. Lees snel verder over hoe jij je kind leuk laat leren met Squla en hoe jij gebruikt maakt van de exclusieve Squla kortingscode!

»SQULA KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Met Squla wordt ieder kind wijzer

Of het nou over rekenen, taal, topografie of geschiedenis gaat: met Squla wordt ieder kind wijzer. En met ieder kind, bedoelen we ook echt ieder kind. Want Squla heeft voor alle leeftijden quizzen en games die aansluiten op de belevingswereld van jouw kind. Is jouw kind nog een peuter? En is hij of zij razend nieuwsgierig en leergierig? Speciaal voor nieuwsgierige peuters heeft Squla quizzen en games. Deze quizzen en games zijn volledig aangepast op de belevingswereld van peuters. En weet je wat het leuke is? Je koopt een squla kleuterpakket nu met korting, dankzij de geweldige Squla kortingscode.

Leer jouw kind in kleine stapjes beter lezen en spellen

Heeft jouw kind moeite met spelling en lezen? Bijvoorbeeld doordat hij of zij last heeft van dyslexie? Dan kan jouw kind zijn of haar spelling en lezen bijspijkeren met Squla TaalExtra. Hoe? Op een leuke en makkelijke manier. TaalExtra is een methode die gebaseerd is op een dyslexie behandeling. Zo kan jouw kind online spelletjes spelen en offline opdrachten maken. De opdrachten zijn variërend en bij de opdrachten wordt een heldere uitleg gegeven. Zo krijgt jouw kind steeds meer zelfvertrouwen met spellen en lezen op school.

Krijg korting op het enige online leer programma voor thuis

Squla is het enige onlineprogramma voor thuis waar jouw kind spelenderwijs oefent met alle vakken van de basisschool. Handig voor als jouw kind meer uitdaging zoekt, of juist wat extra hulp kan gebruiken. Dat is niet perse gek, want het is vaak moeilijk om de lesstof snel onder de knie te krijgen. Met Squla kan jou kind thuis op zijn of haar eigen tempo verder oefenen met de stof. Het voordeel hiervan? Jouw kind blijft gemotiveerd en gaat vol zelfvertrouwen naar school. En dat is toch wat elke ouder wilt? Squla is leuk voor ieder kind! Niet alleen voor ieder kind trouwens, ook voor jou. Waarom? Omdat je nu dankzij de exclusieve Squla couponcode korting krijgt op jouw squla pakket. Jij blij, kind blij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Squla (@squla) op

Waarom Squla ook leuk is voor ouders

Van Squla wordt niet alleen jouw kind wijzer, maar ook jij wordt er wijzer van. Hoezo? Doordat jij als ouder inzicht krijgt in de wekelijkse voortgang van jouw kind. Sterker nog: jij kunt jouw kind helpen. Hoe? Door zelf een spelletje mee te spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een watergevecht met je kind? Ook kun je jouw kind aanmoedigen met een leuk berichtje. Je kunt zelf doelen instellen en het niveau naar beneden of naar boven aanpassen. Squla is geweldig voor jou en jouw kind! Wacht daarom niet langer en schaf Squla snel aan. Vergeet niet om aan het einde van jouw bestelling de Squla actiecode te gebruiken. Zo krijg jij een leuke korting op je bestelling.

Krijg korting op de bitsbox X Squla dankzij de Squla kortingscode

Is jouw kind dagen achter de computer te vinden en buitengewoon nieuwsgierig? Dan is de Bitsbox X Squla wellicht leuk voor jouw kind. Hoezo? Omdat je hiermee de digitale creativiteit van jouw kind stimuleert. Je leert jouw kind namelijk echt programmeren. Hoe vet is dat? Programmeren is nu een chinese taal, maar in 2030 zullen de meeste banen met technologie te maken hebben. Niet perse overbodig als jou kind dit leert dus. Met de Bitsbox X van Squla leert jouw kind op een leuke manier programmeren in Javascript. En je kind is nooit te jong om te beginnen hoor. Het programma is namelijk al voor alle nieuwsgierige kinderen van 7 t/m 14 jaar. Jong geleerd is oud gedaan, zeggen we dan maar. Neem snel een kijkje op Squla en bestel de BitsBox X van squla nu met korting dankzij de exclusieve Squla kortingscode.

Leer spelenderwijs programmeren met Squla!

Bereid je voor op je cito met Squla

Wat jij denkt klopt: voor Cito hoef je niet te leren. Maar oefening kan nooit kwaad. Door jouw kind regelmatig te laten oefenen met de vraagstellingen van zo’n Citotoets kan hij of zij beter scoren. En dat niet alleen, jouw kind gaat ook veel geruster zo’n toets in. Zonder zenuwen, want jouw kind weet precies wat hem of haar te wachten staat. Met Squla kun jij jouw kind voorbereiden op de volgende onderwerpen:

 • Rekenen
 • Begrijpend luisteren
 • Spelling
 • Begrijpend lezen
 • Woordenschat
 • Technisch lezen
 • Wereldoriëntatie
 • Engels
 • Studievaardigheden

Kortom: Squla biedt jouw kind de mogelijkheid te oefenen met alle vakken van de basisschool. Zo kan je kind spelenderwijs ervaring op doen met de vraagstelling van de Citotoetsen. Kind blij, jij blij.

Profiteer van korting en verrijk jouw lessen op een creatieve manier

Ben jij lerares? Dan is Squla de ideale uitvinding voor jou! Waarom? Omdat Squla leren leuk maakt voor kinderen. Ze gaan bijvoorbeeld aan de slag met digitale quizzen en games. Daarnaast sluit  Squla aan op lesmethodes en het programma is speciaal ontwikkeld door onderwijsexperts. Squla werkt eenvoudig op alle apparaten en vanaf je leerkrachtaccount kun je gemakkelijk de resultaten van je leerlingen inzien. Last but not least: Squla bevat alle Cito-modules. Ben jij al om? Ga dan snel aan de slag met Squla. Vergeet niet bij je bestelling gebruik te maken van de exclusieve Squla kortingscode. Zo profiteer je ook nog eens van een leuke korting op je aankopen.

Squla is perfect voor muzikale kinderen

Is jouw kind een muzikaal wonder? Of vindt jouw kind muziek gewoon ontzettend leuk? Spijker jouw kind dan bij met de muzieklessen van Squla! Squla leert jouw kind middels muziekquizzen alles over geluiden, emoties, instrumenten, melodieën en ritmes. Zo kan jouw kind op jonge leeftijd zijn of haar muzikale talent al verder ontwikkelen. Geweldig toch?

Maak moeilijke onderwerpen begrijpelijk met de uitlegfilmpjes van Squla

Heeft jouw kind moeite met bepaalde onderwerpen? En weet jij niet zo goed hoe je het hem of haar begrijpelijk uit kunt leggen? Squla helpt jou! Hoe? Met uitlegfilmpjes. Op Squla vind je allerlei hanidge uitlegfilmpjes die haarfijn de moeilijke onderwerpen uitleggen. Wat dacht je bijvoorbeeld van al die moeilijke reken strategieën? Of alle spellingregels? En dat niet alleen. Op Squla kan jouw kind ook wereld oriëntatie filmpjes bekijken of leren rijmen. Verzin het maar of Squla geeft jouw kind extra uitleg over dit onderwerp. Echt fantastisch!

Koop het Squla spreekbeurt pakket en profiteer van de Squla actiecode

Moet jouw kind binnenkort weer een spreekbeurt geven? Bah. Altijd lastig om een onderwerp te bedenken. Waarom houdt jouw kind niet gewoon een spreekbeurt over Squla? Reuze interessant! En heel gemakkelijk. Waarom? Omdat je het spreekbeurtpakket gewoon makkelijk op de Squla website download. Wat er staat in dat pakket? Alles wat jij wilt weten over Squla en wat interessant is voor anderen. Denk hierbij aan vragen als: wat is Squla nou eigenlijk? Hoe is het ontstaan? Wie is Q? En wat gebeurt er allemaal op het welbekende Squla kantoor? Waar wacht je nog op, download snel het Squla spreekbeurtpakket! Vergeet overigens niet gebruik te maken van de exclusieve Squla couponcode om te profiteren van een geweldige korting.

Maak gebruik van het gratis Squla speelschema

Dankzij het gratis Squla speelschema haalt jouw kind alles uit het Squla lidmaatschap. Het Squla speelschema print je uit en hang je op. Dankzij het schema moedig jij je kind gemakkelijk aan om even op Squla te oefenen. Het hoeft niet lang: 10 minuten is al genoeg. Je kunt jouw kind gemakkelijk belonen met het Squla speelschema. Heeft jouw kind 5 of meer dagen van de week op Squla gespeeld? Dan mag je kind aan het einde van de week alle 5 sterren omcirkelen!

Verwen je kind met Squla cadeautjes uit de Squla shop

Elke maand kun jij jouw kind een cadeautje geven uit de Squla shop. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Avatars en Doe het zelf cadeaus. Deze kun je trouwens gewoon oneindig bestellen. Met cadeautjes maak je iedereen blij, zeker kinderen! Blijf jouw kind dus motiveren en verwen hem of haar elke maand met een leuk cadeautje uit de Squla shop!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Squla (@squla) op

Kortingscodes en acties op de Squla website

Ben jij ook zo dol op kortingen en acties? Wij ook! Daarom geven wij jou een gouden tip: neem dagelijks een kijkje op de actiepagina van Squla. Zo blijf jij up-to-date van alle kortingen en acties van Squla. En ben jij lid van Squla? Dan bof je! Want Squla is gek op leden! Daarom geeft Squla leden altijd korting.

Schrijf je in op de Squla nieuwsbrief en profiteer van korting

Heb jij je al ingeschreven voor de Squla nieuwsbrief? Zo niet, doe dat dan snel! Want door je in te schrijven op de Squla nieuwsbrief profiteer van je extra korting op Squla. En als je denkt dat dit eenmalig is, dan zit je ernaast. Want je wordt via de mail altijd op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen en kortingscodes.

»SQULA KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Zo werkt de Squla kortingscode

Waarschijnlijk ben jij, net als wij, helemaal gek op kortingen. Daarom helpen wij jou graag een handje. Het zou toch zonde zijn als jij je Squla lidmaatschap bestelt zonder gebruik te maken van de exclusieve Squla kortingscode. Daarom geven wij jou een korte uitleg van de stappen die je moet volgen om te profiteren van deze superfijne kortingscode:

 1. Kies het gewenste lidmaatschap
 2. Geef aan voor hoeveel kinderen je een lidmaatschap wilt
 3. Geef daarna aan of je TaalExtra toe wilt voegen aan je Squla lidmaatschap
 4. Klik daarna op “Bestellen”
 5. Na het invullen van je gegevens en betaalgegevens kun je links onder aan de zijkant de kortingscode invullen in het balkje ‘vul kortingscode in’
 6. Vul de actiecode in en klik op ‘voeg toe’ de korting wordt automatisch verrekend. Ga verder met afronden van de bestelling

Dat was hem weer voor vandaag. Wij weten wel waar jij jezelf en jouw kind blij mee kunt maken. Met een Squla lidmaatschap!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif