Femme logo

CODE: Treatwell kortingscode voor €10,- korting

Treatwell is de online boekingswebsite voor kappers, beautybehandelingen, spa’s of massages. Allereerst kun je kiezen wat je zou willen zoals naar de kapper, een massage, dingen voor het gezicht of lichaam, ontharing, nagels en nog veel meer. Hierna krijg je een duidelijk overzicht van de plekken waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een heerlijke massage. Het zijn allerlei verschillende salons waar je heen kunt en de verschillende behandeling staan er vervolgens onder. Ook de prijs staat direct vermeld, dus je hoeft niet allerlei websites te vergelijken om te kijken waar je voor een leuke prijs terecht kunt.

»TREATWELL KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Kortingscode voor €10,- korting!

Wil je Treatwell wel eens uitproberen, dan hebben wij nu een leuke kortingscode voor je beschikbaar. Deze kortingscode geeft recht op maar liefst €10,- korting bij je besteding bij Treatwell. Bekijk hiervoor de voorwaarden op de website van e-Kortingscode.

Veel mogelijk bij Treatwell

Bij treatwell zijn er allerlei verschillende bedrijven aangesloten. Zo is een kapper voor de hand liggend wanneer je denkt aan het uiterlijk, maar heb je ooit gedacht aan het laten verwijderen van een tattoo of het laten bleken van je tanden? Ook het volgen van workshops is mogelijk dankzij de website van Treatwell.

Altijd wel in de buurt

Het is natuurlijk prettig om te weten of een salon bij jou in de buurt is. In dat geval kun je het beste even kijken onder het kopje ‘steden’. Hierna volgt een lange lijst van alle plekken waar salons gevestigd zijn. De kans is groot dat je iets tegenkomt dat bij jou in de buurt is omdat er zoveel keus is. Al met al is Treatwell een perfecte website om een kijkje te nemen wanneer je zoekt naar een leuke kapper, een waxsalon, een plek om je tanden te bleken en nog veel en veel meer.

Leuk om te geven

Het is tevens ook een geweldig cadeau! Je kunt een giftcard kopen (leuk idee voor de feestdagen!) en bijvoorbeeld aan je vader, moeder, vriend of vriendin geven. Treatwell is dé plek om een kijkje te nemen als je jezelf even extra wilt laten verzorgen. Zeker leuk als je echt niet meer weet wat je dit jaar moet geven en je kan de waarde helemaal zelf uitkiezen. Zo is de jarige job helemaal vrij om te kiezen wat hij of zij wil.

Probeer een andere kapper

Leuk aan Treatwell is dat je hier allerlei kapperszaken bij elkaar kan vinden, en kom je dus kappers tegen die je misschien helemaal niet uit jouw buurt kent. Vooral handig als je een keer wat anders wil maar niet zo goed weet wat, door bijvoorbeeld de reviews te lezen van andere klanten krijg dus al een aardige indruk en stap je sneller over naar een andere kapper.

»TREATWELL KORTINGSCODE | KLIK HIER «

Lekker middagje spa

Ontzettende kater of drukke dag gehad op werk? Verwen je zelf dan lekker op een middagje spa, eenvoudig te boeken online of via de handige Treatwell app. Soms zijn er leuke last minute deals als je echt op het laatste moment beslist! Je boeking is daarna terug te vinden in de app, zodat je deze altijd op zak hebt.

Treatwell voor mannen

De moderne man mag tegenwoordig best ijdel zijn, naast een frisse knipbeurt bij de barbier doen diverse mannen ook meer. Denk bijvoorbeeld aan een massage, pedicure voor de lelijke nagels, ontharen van de rug of gewoon een sauna. Online Treatwell vindt je diverse behandelingen enkel alleen voor mannen, dus ook leuk om voor je vriend te boeken ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif