Femme logo

DEAL: UGG Australia korting tot 30% op geselecteerde stijlen

Een heerlijk zacht en comfortabel paar UGG’s, wie heeft ze niet in de kast liggen? De laarzen komen oorspronkelijk uit het Amerikaanse Zuid-Californië, bedacht door een Australiër, waar de laarsjes van schapenvacht veelal gedragen werder door surfers. Zo’n vijftien jaar geleden maakten ze de oversteek naar Europa en werd het merk snel populair. FEMME heeft de webshop van UGG in de gaten gehouden en hebben ontdekt dat er nu een Sale plaatsvindt waar je tot 30% korting kun krijgen op geselecteerde stijlen. Die moet je meepakken! Lees hieronder meer over het aanbod en de Sale van UGG Australia.

»UGG AUSTRALIA SALE | KLIK HIER «

UGG on Sale

Het is dus een kortingsfeest bij UGG Australia met de huidige Sale. Tot en met juli kun je meeprofiteren van de artikelen en geselecteerde stijlen in de uitverkoop. Het wordt aangeraden om zo snel mogelijk te gaan shoppen in de uitverkoop want op = op. Voor zowel dames als heren en kinderen is er uitverkoop. Voor de vrouwen vind je onder andere sandalen, slippen en sneakers in de Sale. Daarnaast vind je er uiteraard de iconische laarzen, die het einde van dit jaar weer goed van pas kunnen komen. Duik snel in de Sale en trakteer jezelf op een fikse korting.

UGG voor dames

UGG is met name erg populair onder de vrouwen. Door de elegantie, kwaliteit en comfort zijn de producten van UGG Australia erg gewild. Dus verwen jezelf met luxeartikelen uit de collectie van damesschoenen, kledingen en accessoires. Met de stijlen en artikelen van UGG bereik je het perfecte evenwicht tussen stijl en comfort.

Het wordt aangeraden om zo snel mogelijk te gaan shoppen in de uitverkoop want op = op

De dubbelzijdige sheepskin van UGG

De materialen van UGG zijn erg belangrijk en maakt het merk onderscheidend. Ze gebruiken enkel en alleen de beste, meest hoogwaardige dubbelzijdige sheepskin te wereld. Daarvoor gebruikt UGG een nauwgezet proces waar elke vacht aan onderworpen wordt om te garanderen dat deze de karakteristieke UGG-ervaring biedt. Bij de inkoop van de schapenvacht streven ze naar uniformiteit en een perfecte, fijn generfde structuur. Hierdoor zitten jouw UGG-laarzen zo lekker en kun je niet meer zonder!

»UGG AUSTRALIA SALE | KLIK HIER «

UGG gratis verzending van je bestelling

Naast hoogstaande producten wil UGG jou een fijne winkelervaring aanbieden, of dit nou in een fysieke winkel is of online. Om dat te realiseren bieden ze een aantal prettige diensten gratis aan. Zo bezorgt UGG Australia jouw bestelling met nieuwe producten gratis bij je thuis. De standaard levering duurt 2 tot 3 werkdagen. Je kunt ook je bestelling gratis retourneren als je niet tevreden bent. Geen reden dus om niks te kopen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif