Femme logo

6 beauty bespaar tips

Ben jij he-le-maal gek van beauty producten en cosmetics? Dan weet je waarschijnlijk ook heel goed hoe duur het is om een beauty product addict te zijn. Een rondje door je favoriete parfum winkel of drogisterij kan al snel meer dan een dag salaris kosten. Daarom hier 7 tips van onze beauty expert om te besparen op je beauty kosten.

Massa is kassa

Er zijn veel producten die je altijd hebt staan op je wastafel en in je douche; tandpasta, mondwater, shampoo, conditioner, doekjes, scheermesjes en nog veel meer. Vaak kan je veel voordeel verkrijgen als je deze producten in grote getallen inkoopt. Grote voordeelpakketten zijn een uitkomst, zorg wel dat je voldoende ruimte hebt om al je spulletjes op te bergen.

Kijk naar beneden

Misschien ben je wel gewend aan bepaalde merken voor sommige artikelen maar vaak zijn er goedkopere producten van andere merken die zeker niet slechter zijn. Deze vind je vaak onderin het schap. Onze tip, probeer eens een keer een goedkoper product. Als het wat is bespaart het je de komende jaren heel veel geld.

Kortingscode

Op kortingscodes websites zoals e-Kortingscode vind je vaak speciale aanbiedingen en kortingscodes van bekende ketens zoals Kruidvat, Ici Paris, HEMA, Bol.com en nog vele anderen.

Nagellak verdunner

Staat je nagellak al even in de kast en is deze dikker geworden? Verdun deze dan niet met nagellak remover maar ga naar de kruidenier en koop hier speciale nagellak verdunner. Dit is er speciaal voor gemaakt en is een makkelijke oplossing.

Model

Je haar laten doen bij de kapper, of een bezoekje aan de schoonheidsspecialist, beide geen goedkope bezoekjes. Je kan hier besparen door naar opleidingen te gaan, je wordt dan behandeld door leerlingen die begeleid worden door professionals. Je betaalt aanzienlijk minder!

Klantenkaart

Kom je vaak bij dezelfde winkel? Dan heeft het altijd zin om een klantenkaart aan te vragen. Je spaart dan vaak punten die je kan inwisselen tegen kortingen en daarnaast ontvang je ook nog exclusieve aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *