Femme logo

De 9 beste nagellak tips!

Vrijwel alle vrouwen dragen het wel eens; nagellak. De één kan geen dag zonder een mooi kleurtje, terwijl de ander nagellak bewaart voor speciale gelegenheden. Of je nou vaak nagellak draagt of niet, vandaag geef ik jullie 9 tips op het gebied van nagelverzorging.

De tips

1. Kijk op je je nagellak kunt matchen met je make up. Nu hebben de meeste vrouwen waarschijnlijk geen zin en tijd om elke dag andere nagellak aan te brengen maar er is vast wel een mooie roze tint in dezelfde kleur als je blusher of vaste oog make up.

2. Als je gelnagels of acrylnagels hebt en je merkt kleine beschadigingen aan de oppervlakte of bijvoorbeeld in de acryl, ga dan nooit pulken of ze zelf verwijderen! Je kunt je nagelbed hiermee enorm beschadigen en het kan maanden duren voor ze weer goed hersteld zijn. Laat je nepnagels dan ook altijd professioneel verwijderen en plan ook periodes in zonder acrylnagels of gelnagels.

3. Als je zelf een french manicure wilt aanbrengen en strakke lijntjes wilt, dan kun je speciale nageltape gebruiken. Als je die niet wilt kopen, kijk eens in de schuur of je daar houtlijm kunt vinden. Hiermee kun je de randjes precies af zetten en de manicure heel secuur aanbrengen. Zo heb jij dé perfecte french manicure zonder dat je daar veel geld aan hoeft te spenderen.

3. Je kunt het natuurlijk laten doen in een nagelstudio maar je kan ook prima zelf gellak kopen. Het is misschien even wennen met zo´n lamp maar er is niks fijners dan dat je zelf lekker voor de televisie je professionele manicure kunt doen en dat ze dan ook gewoon weken goed blijven. Kijk vooral dus eens online of wellicht kun je in je omgeving wel ergens goede gellak kopen.

4. Sowieso is het een aanrader om naast nagellak en remover ook eens te kijken naar andere nagelproducten. Er zijn verschillende nagelproducten in de markt om je nagels te verzorgen, te versieren en voor nagelproblemen zoals bijvoorbeeld een kalknagel.

5. Als je vaak last hebt van gespleten uiteinden, schimmelnagels, een kalknagel of het idee hebt dat je nagelbed niet in goede conditie is, is het aan te raden je nagels zo veel mogelijk met rust te laten, buiten de hoognodige verzorging om. Als je toch per se wilt lakken, investeer dan in bijvoorbeeld een eco nagellak zonder schadelijke en chemische stoffen.

6. Voor de perfecte verzorging thuis, schaf je een nagelfrees aan. Met een nagelfrees kun je niet op verschillende standen veilen maar ook op een veilige manier acryl of gel verwijderen.

7. Elk nagellakmerk is enorm verschillend qua kwaliteit en vaak loont het om te investeren in een goed merk waar je dan ook iets meer voor betaald. OPI Nagellak is bijvoorbeeld een zeer goed en trendy merk waar je net wat meer voor betaald, maar wel veel plezier van hebt. OPI nagellak word bij vrij veel salons gebruikt maar is ook gewoon te verkrijgen in de winkel.

8. Als je een nagelbijter bent, investeer dan eens in kunstnagels of neem thuis de moeite voor een perfecte manicure. No way dat jij nog gaat bijten als je net twee uur je best hebt gedaan om alles mooi te krijgen of als je net een dagsalaris bij een nagelstudio hebt uitgegeven.

9. Kijk eens op internet rond naar mooie en eenvoudige nailairt. Er zijn ontzettend veel designs die je makkelijk thuis na kunt maken met weinig professionele kennis en spullen.

Kijk naar wat je ziet

Tot slot is het in welk geval dan ook altijd handig om af te gaan op wat je zelf ziet aan je nagels. Sommige mensen kunnen veel hebben, de ander hebben na één keer lakken al problemen. Ga dus af op wat je ziet en speel hierop in met je verzorging en routine qua lakken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif