Femme logo

Beauty vloggers

Bloggers en vloggers, de meeste mensen kijken ze regelmatig. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig een youtube beauty kanaal heeft of een beauty blog. We kunnen de welbekende website Youtube nu tegenwoordig beter vlog Youtube noemen. Vlog Youtube is een betere naam, want hoewel Youtube eigenlijk bedoeld was om leuke video’s of muziekclips op te bekijken, is het nu een heel nieuwe wereld voor ons geworden. Een wereld waar we bij de top vloggers mee mogen kijken in hun leven. Waar we een paar jaar geleden eerst nog drie keer moesten nadenken bij het woord vlog of video cast, zijn vele van nu zelf dagelijks bezig met het maken van een leuke en interessante vlog.

Het is natuurlijk de bedoeling om jouw video cast zo interessant en populair mogelijk te maken. Youtube heeft door deze vlogs zelfs een hele hoop banen voor mensen gecreëerd, want voor de famous vloggers is dit toch een dagelijkse job geworden en valt er aardig wat geld mee te verdienen. Wie zijn deze famous vloggers en wie zijn nu de best vloggers in town? Wij zullen het jullie allemaal uitleggen in dit artikel. Lees snel verder en ontdek de nieuwe wereld van Youtube.

Vloggers go viral

Het is echt waar, vloggers go viral. Wanneer top vloggers een populaire video plaatsen, gaan ze echt viral. De video wordt door de hele wereld bekeken, geliked en gedeeld. De best vlogs en de kanalen die het erg goed doen zijn de Youtube beauty kanalen, de fitness kanalen en de lifestyle kanalen. Meer dan miljoenen mensen kijken maar al te graag naar de best vloggers in town. Het is tegenwoordig zelfs zo dat sommige spraakmakende video’s zelfs op het nieuws op de televisie komen.

Nederlandse bekende vloggers

Nederland kent ook een aantal erg populaire vloggers waarvan de kanalen beschikken over de best vlogs. Zo gaat er bij het horen van de namen; Laura Ponticorvo, Monica Geuzen, Josh V, Enzoknol en LA Sisters toch wel een belletje rinkelen. Of we er nu gek op zijn of niet, iedereen heeft wel eens een vlog van deze bekende namen gezien. Je kunt het zelfs zien als de nieuwe manier van reality tv. De echte trouwe kijkers kennen deze mensen en weten bijna alles over ze. Zo zien we Laura Ponticorvo regelmatig met haar beste vriend, vriendje, kinderen en ouders op het beeld verschijnen. En hoewel vele van ons van mening zullen zijn dat het in de meeste vlogs toch wel aan inhoud ontbreekt, zijn we er allemaal stiekem toch dol op.

Blog beauty

Niet alleen vlogs op Youtube zijn populair, de blog beauty scene doet het ook altijd nog erg goed. Vele vrouwen vinden het heerlijk om eens in de zoveel tijd (of iedere dag) een beauty blog te lezen. Deze blogs staan vol met tip en informatie over huidverzorging, haarverzorging en make-up. De Nederlandse Miss Lipgloss bijvoorbeeld. Zij is jaren geleden begonnen met een beauty blog en profiteert daar nu nog steeds van. Ze geeft ons regelmatig goede make-up tips die ons leven toch weer een stukje makkelijker maakt. Blogs en vlogs, wij houden er van en ze zullen stukje bij beetje onze wereld overnemen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif