Femme logo

Charcoal Hair, de nieuwe haar trend!

Even een kort berichtje over de laatste haar trend die we je niet mogen onthouden. Dit jaar zijn er al veel haar trends voorbij gekomen zoals lived-in hair en pumpkin spice. Voor komend seizoen is er een nieuwe trend in opkomst en dan voornamelijk de kleur: Charcoal.

Charcoal kleur

Donkere kleuren zijn al meerdere jaren een trend in de koudere maanden. Ideaal voor vrouwen welke een voorkeur hebben voor donkere kleur kleding. Maar wat is charcoal kleurig nou eigenlijk. De kleur is iets helemaal nieuwe en is niet te beschrijven als één kleur, het is niet zwart, heeft een zilver kleurige gloed over zich heen en is fantastisch voor jonge en oud!

Cream Soda Hair

Volgens de stylist Sunnie Brook, een stylist van sterren zoals Hailey Baldwin en Claire Holt is er een andere trend in opkomst: Cream Soda Hair. Dit is voornamelijk de haarkleur, een mix van koude en warme blond tinten en zowel geschikt voor blondines als brunettes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif