Femme logo

De beste tattooshops van Amsterdam

Het zetten van een tatoeage is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Je laat een dierbare herinnering op je lichaam zetten, je loopt graag met dezelfde tattoo als die van je bestie rond of je vindt een minimalistisch design gewoon heel erg mooi. Het is meer dan begrijpelijk dat je vooraf eerst de nodige research gaat doen. Want laten we eerlijk zijn, dat ene design dat voor de rest van je leven op je lichaam staat, moet er wel goed uitzien. Wij geven je een aantal tips waar je de mooiste tattoos in Amsterdam kunt zetten.
 


 

Ga voor minimalistische designs bij Joey de Boer

Weet je nog niet het design, maar weet je al wel dat je voor een trendy tatoeage in een minimalistische stijl wilt? Dan ben je bij Joey de Boer aan het juiste adres. De naald die hij gebruikt kan zo dun zijn, dat het net lijkt alsof er een geschetste tekening op je lichaam staat!

Kunst op je lichaam met een tatoeage van Ink District

Dit is misschien wel een van de beste tips die je voor een Amsterdamse shop kunt krijgen! Het werk van Ink District is zo realistisch, dat je een prachtig kunstwerk op je lichaam hebt staan. Verschillende artiesten met verschillende stijlen werken in deze shop, zodat er ook voor jouw smaak een passende artiest is.

Een sleeve zet je bij Nikita Beaux

Denk je er al enige tijd over na om een sleeve te zetten? Dan wil je je lichaam toevertrouwen aan een artiest die iedere tattoo goed zet. Bij Nikita Beaux weet je zeker dat iedere tatoeage foutloos en extreem gedetailleerd wordt gezet.

Grote en kleine tekeningen zet je bij Friendship

Friendship is gevestigd in het altijd gezellige De Pijp. Veel Amsterdammers weten de shop al te vinden, mede omdat je er terecht kunt voor een onwijs breed scala aan tatoeage. Dikke lijnen, dunnen lijnen, grote en kleine tekeningen, het is allemaal mogelijk bij Friendship
 
afbeelding: Unsplash.com door Maria Oswalt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif