Femme logo

De make-up basics welke je in huis móét hebben

Tips voor de aankoop van basic make-up

Veel vrouwen zijn afgeschrikt door make-up omdat ze de indruk hebben dat ze veel producten nodig hebben en dat het een eeuwigheid kost om ze aan te brengen. Welke producten moet je eigenlijk kopen? En hoe pas je ze toe?
 


 

Het make-up basics lijstje

In werkelijkheid hebt u slechts enkele basisproducten nodig in je dagelijkse make-uproutine. Deze producten zijn super eenvoudig en snel aan te brengen. Bovendien laten ze je er meteen fantastisch uitzien en voelen. Dit lijstje ligt aan de basis van je schoonheidsarsenaal. Beschouw deze opsomming als de tip voor je dagelijkse kit!
 
Concealer
Kies een romige formule die cirkels onder de ogen kan verbergen en vlekken kan bedekken.
 
Fondation
Perfect om plaatsen waar je een ongelijkmatige teint of verkleuring ziet. Als je niet zoveel dekking nodig hebt als de foundation biedt, overweeg dan een getinte moisturizer.
 
Blush
Zoek naar een warme toon om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan de wangen
 
Mascara
Er is geen betere manier om je ogen te definiëren dan door je wimpers te verbeteren. Blijf bij basic black (of donkerbruin als je licht haar en wimpers hebt).
 
Oogschaduw
Een neutraal beige of taupe tint als basis en daarna een medium, neutrale tint zoals warm bruin of houtskoolgrijs. Borstel het in de vouw van het oog, onder het voorhoofdsbot, om diepte toe te voegen.
 
Eyeliner
Je kunt je donkere oogschaduw gebruiken als voering langs de wimpers – of een donkerbruin of zwart potlood gebruiken om een ​​dunne lijn te maken die je ogen definieert en verbetert.
 
Lippenstift
Wat dacht je van wat kleur? Lippenstift is de perfecte vrouwelijke toutch.
 

Goedkope versus dure items

Vergeet niet dat het beter is om slechts een paar producten te hebben die je daadwerkelijk gebruikt en weet hoe te gebruiken dan veel producten waarvan ze in de kast blijven. Je lijstje kan evengoed uit de drogisterij kopen, wat duurder is niet noodzakelijk beter.
 
afbeelding: Unsplash.com door Hazel Olayres

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif