Femme logo

De perfecte wenkbrauwen in zes stappen

Het is een interesse voor vele vrouwen (en ook sommige mannen). Je wenkbrauwen moeten perfect in shape zijn. Zo kan je heel makkelijk naar de salon gaan of naar kapper om het te laten doen. Maar het is helemaal niet zo moeilijk! Je kan dit heel erg makkelijk zelf thuis doen. Alles wat je er voor nodig hebt is een heel klein beetje inzicht en een goed pincet. Dit is het wel waard om in te investeren. Met een goed pincet bespaar je jezelf een hoop pijn en een hele hoop stress. En bovendien ben je vaak ook twee keer zo snel klaar. Hier een klein lijstje.
 

 
Met deze stappen en tips maak je zelf de perfecte wenkbrauwen.

1. Haal een goed pincet.

2. Haal nooit te veel haren aan de onder kant weg. Dit zal je gezicht een hele rare en vreemde look geven. Je wilt het zo natuurlijk en mooi mogelijk houden.

3. Begin net het opmeten van de juiste maten en bedenk wat voor vorm je wilt hebben. Houd er rekening mee dat dit je expressie kan veranderen. Je kan er zo grumpy uitzien terwijl je helemaal niet boos bent. Te rond is ook niet mooi natuurlijk. Neem een kijkje wat voor mogelijkheden er allemaal zijn.

4. Haal de verdwaalde onderste haartjes weg die echt heel erg ver van de rest staan en waarbij je duidelijk kan zien dat ze daar niet horen.

5. Begin met de boven kant. Je kan met een potlood meten vanaf je neus recht naar boven waar je moet beginnen met je wenkbrauw. Hierna kan je vanaf je mond naar buiten gaan en zien tot waar hij moet komen. Zo kan je een schatting maken dat vaak wel klopt. Blijf goed naar het totaal beeld kijken. Neem om de zoveel tijd een beetje afstand en bekijk jezelf van iets verder. Zo zie je goed hoe ver je al bent en word het duidelijker.

6. Neem er vooral de tijd voor. Ga niet gehaast je wenkbrauw een grote beurt geven. Als je eens in de zoveel tijd een of twee dingen weg halt prima. Maar niet meer dan dat.

Als je de stappen en tips in dit lijstje volgt zal het wel goed komen.

afbeelding: Unsplash.com door Amanda Dalbjörn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif