Femme logo

Dit zijn de festival kapsels van dit seizoen

Hou je van festivals, maar weet je nooit waar je met je haar naar toe moet? Loop jij er altijd graag modieus en trendy bij, maar weet je echt niet hoe dat zal lukken op een festival? Na het lezen van deze onderstaande tips, kan ook jij er trendy en hip bijlopen!
 

 

Vlechtjes

Vlechtwerk is niet alleen trendy, maar ook erg handig om te dragen. Als het regent, dan wordt het niet lelijk en als je te veel zweet dan verliest het zijn vorm niet. Bovendien kan je lekker blijven dansen zonder bang te hebben dat je je haar voor de ogen van de medefestivalgangers zwiert. Vlechtwerk bestaat in verschillende variaties, je kan dus kiezen voor een simpele vlecht maar ook voor meerdere kleintjes of de visgraatvlechten. Een populaire soort vlecht en een goede tip is de pipe braid en ook de vlechtscheiding is een aanrader.

De pipe braid
De pipe braid is echt de vlecht van het seizoen. Dit is een vlecht met een cilindervorm. Ben je benieuwd naar hoe het eruit ziet en hoe je ze maakt? Op het internet vind je er alvast veel informatie over terug!

De vlechtscheiding
Een vlechtscheiding is een vlecht die je maakt in de scheiding van je haar. Het is origineel, leuk en makkelijk en dus ideaal voor een festival!

Opgestoken

Ook een opgestoken kapsel is nog steeds trendy, en dat geldt voor alle opgestoken kapsels. Je kan dus kiezen voor kleine, grote of hoge knotjes of hoge of lage staarten, enzovoort.

Versieringen en kleur

Je mag dit seizoen zeker opvallend zijn. Je ziet dan ook vaak versieringen en kleur terug. Zo kan je bijvoorbeeld je vlecht of opgestoken kapsel versieren met een leuk bloempje of met lintjes of andere spelden. Je mag gerust iets geks proberen met sieraden, dat is helemaal in. Ook voor als je voor kleur kiest mag het gewaagd zijn. Denk maar aan paarse of roze stukken, maar ook blauw, groen of grijs kunnen leuk zijn.

afbeelding: Unsplash.com door Gian Cescon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif