Femme logo

Droom jij van lange wimpers? Check dan snel deze tips!

Niet iedere vrouw is gezegend met lange, volle en krullende wimpers van nature. Maar dat is wel wat de meeste vrouwen willen. Je kunt je wimpers natuurlijk voller, langer en krullend maken met behulp van een goede mascara, maar dan nog heeft het niet altijd het gewenste effect. Tegenwoordig kun je een mooie oogopslag krijgen door wimper extensions. Er zijn meer voordelen door gebruik te maken van wimper extensions; je hebt geen mascara meer nodig, zie je er altijd verzorgd uit en je kunt de dikte en lengte zelf bepalen. Je kunt ermee douchen, zwemmen en sporten zonder dat er make-up uitloopt en ze blijven ongeveer 8 weken zitten (wel bijwerken om de zoveel tijd)

Wimperextensions cursus

Er zijn verschillende wimperextensions cursus te volgen. Hier leer je op een goede, hygiënische en veilige manier wimper extensions aan te brengen. Je krijgt les in verschillende technieken, uitleg over verschillende soorten wimper sets (welke soorten, kleuren en maten er zijn) en welke materialen je nodig hebt voor het aanbrengen van wimper extensions. En je leert tijdens de cursus zowel de one-by-one methode als de setjes waarbij er meerdere wimpers aan elkaar vastgemaakt zijn zodat je in één keer meerdere wimpers tegelijk kunt plakken.

Wimperextensions kopen

Als je wimper extensions wilt, moet je deze natuurlijk eerst aanschaffen. Waar moet je onder andere op letten bij wimperextensions kopen?

– Bepaal welke soort techniek je wilt gaan gebruiken, de one-by-one of de setje waarbij er meerdere wimpers aan elkaar vastzitten.

– Kies de lengte, dikte, krul en kleur die je wilt. Er zijn namelijk vele verschillende soorten.

– Controleer de huid eerst door één wimper op te plakken met de bijgeleverde lijm of er geen allergische reactie plaatsvind.

– Als je brildragend bent kies dan niet voor te lange wimpers. Deze kunnen anders tijdens het knipperen steeds de glazen raken.

– Koop een borsteltje om je wimpers mee te kammen, want soms kunnen ze wat scheef gaan staan na het slapen of wrijven.

– Als je van nature hele fijne, korte en dunne wimpers hebt, neem dan niet hele dikke en lange extensions. Dit ziet er erg onnatuurlijk uit maar de extensions kunnen dan ook te zwaar zijn voor je eigen wimpers.

– Bij de one-by-one techniek is het geen probleem als er een wimper uitvalt, dit valt niet op en er is makkelijk een wimper tussen te plakken.

Wimperextensions verwijderen

De wimper extensions blijven ongeveer 8 weken zitten. Doordat de extensions aan de wimper rand wordt vastgemaakt zullen er naar verloop van tijd wimpers uitvallen omdat de wimpers groeien. Je kunt de wimpers ‘eruit laten vallen’, maar dan loop je een tijdje met hapjes in je extensions, wat niet mooi is. Je kunt wimperextensions verwijderen door een professional of het zelf doen. Gebruik hiervoor een wimper lijm remover. Ga niet in de weer met olie of make-up reiniger omdat die de lijm niet oplossen. Door te hard te wrijven kunnen je eigen wimpers afbreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif