Femme logo

Herkenbaar voor meiden met dikke billen

Kleding kopen met een dikke kont

Een portie dikke billen is eerder een vloek dan een zegen. Vooral op gebied van kleding kan het wel eens tegenvallen met een vol achterwerk gezegend te zijn. Vooral bij het broeken passen, valt een stevig paar billen niet altijd mee. Zo passen meestal je benen in de broek maar wil de rest echt niet mee. Als je ze dan verder opgetrokken krijgt, is de taille van de broek ver zoek. Heupbroeken kan je al zeker niet dragen omdat deze totaal niet flaterend zijn. Wit en felle prints tonen je achterwerk maal twee als je deze draagt. Korte broeken zijn ook uit den boze omdat ook daar alles wordt uitvergroot.
 


 

Een bedreiging voor andere vrouwen

Andere vrouwen vinden jou een bedreiging voor hun man, omdat mannen vrouwen met dikke billen heel aantrekkelijk en hot vinden. Mannen kunnen het niet laten om een speelse tik tegen je achterste te geven of eventjes te knijpen. Je bent als het ware een lustobject zoals Kim Kardashian. Het blijven staren naar je achterwerk doet je heel verlegen en onzeker worden. Zeker als je naam wordt uitgesproken samen met je dikke kont. Dit zien andere vrouwen natuurlijk ook en kunnen daar jaloers van worden, ookal kan je er niks aan doen!
 

Ook dat nog…

De meeste denken dat je met zo’n billen automatisch goed kan dansen en twerken. Het wordt haast een verplichte vraag bij het zien van jouw achterwerk. Maar ze vergeten de dingen die niet zo aangenaam zijn als je geboren bent met een enorme kont. Zoals soms moeite hebben om te zitten in kleine stoeltjes en ook het omstoten van sommige dingen blijkt gemakkelijker met jouw enorme kont.

afbeelding: Unsplash.com door Ryan Moreno

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif