Femme logo

Herkenbaar voor vrouwen met grote borsten

Vrouwen met kleine borsten kunnen soms jaloers zijn op vrouwen die wat rijkelijker bedeeld zijn. Het lijkt ze helemaal geweldig om zulke flinke borsten te hebben. Toch brengt een flinke cup ook wel wat problemen met zich mee en voor iedereen die grote boobies heeft zal dit herkenbaar zijn. We zullen eens een rijtje opsommen:
 
1. Wat denk je van die blikken? Bij het uitgaan kijken de heren vaak eerder naar je voorgevel dan naar je gezicht.

2. Een complete bikini kopen? Een regelrechte ramp. Mix & match bikini’s zijn een vereiste als de rest van je lichaam niet al te veel gevuld is.

3. Sporten? Leuk hoor, maar eigenlijk zou je een tietenmaatje moeten hebben die je borsten op de loopband of tijdens de jump oefeningen vasthoudt. Als ze namelijk heel erg schudden doet het gewoon zeer.

4. Bloesjes met knoopjes zijn leuk als je het niet erg vindt als de knoopjes open kunnen blijven staan ter hoogte van je voorgevel. Ook strapless jurken of bepaalde tops zijn geen optie.

5. Staat er iemand voor je die een stuk kleiner is? Pas op dat je jouw airbags niet in zijn of haar gezicht duwt als je dichterbij komt.

6. Op je buik slapen of op je buik op een strandbedje liggen? Vergeet het maar.

7. Kleding zonder bh dragen? Uh, beter van niet?

8. Flinke boobies kunnen voor aardige rugpijn zorgen. Zeker als ze geen goede ondersteuning hebben.

9. Zwanger worden? Ojee, dan worden ze misschien nog groter.

10. Een bh kopen? Zijn er nog andere modellen behalve die je oma ook draagt?

 

Ook de voordelen zijn herkenbaar

Toch heeft een flinke voorgevel ook voordelen. Hier gaan we geen heel rijtje opsommen maar houden we het kort. Met een flinke cup ben je namelijk al snel sexy, wat je ook draagt.
 

Groot, klein… alles is mooi

Welke cupmaat je ook hebt, alles kan mooi zijn en voordelen hebben. Dus wees gewoon trots op je eigen lichaam en straal dat uit door mooie lingerie te dragen die je lichaam goed tot zijn recht laat komen.
 
afbeelding: Unsplash.com door Bill Oxford

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif