Femme logo

Jouw curves zijn mooi!

Hoera voor de curves!

Wanneer je een curvy lichaam hebt, houdt dat in dat je veel ronde vormen hebt zoals: stevige billen, brede heupen, volle borsten en eventueel een buikje. Overigens hoef je dit niet allemaal te hebben, maar kan het zijn dat jij bijvoorbeeld bolle billen en kleine borsten hebt, of juist kampt met grote borsten en smalle heupen. Ben jij die vrouw met curves en ben je onzeker over je lichaam? Weet dan dat uit onderzoek is gebleken dat de meeste mannen (en ook vrouwen) van jouw rondingen houden, en ze zelfs sexy vinden. Dat rondingen alom gewaardeerd worden blijkt wel uit de populariteit van Beyonce of Kim Kardashian. Allebei vrouwen met curves, die door velen erg aantrekkelijk worden gevonden. Dus wees niet langer onzeker over je goed geproportioneerde lichaam en ben trots op je vrouwelijkheid. Probeer dit ook uit te stralen, want een vrouw die haar lijf met trots laat zien, is als vanzelf aantrekkelijk.
 


 

Kleding tips voor curvy vrouwen

Allereerst is het belangrijk om je lijf niet langer te verstoppen onder wijde kleding, lange blouses, of losse broeken. Ga maar eens een keer voor die strakke jeans, waarin jouw bolle billen zo goed tot hun recht komen. Bedenk dat een goed gevuld exemplaar veel mooier staat dan wanneer er slechts platte billen in zichtbaar zijn. Bovendien slobbert een jeans bij jou niet zo snel om je benen en billen, juist omdat ze wat voller zijn. Ook wanneer je in het bezit bent van brede heupen, kun je hier erg onzeker over zijn, en probeer je deze misschien te camoufleren door alleen kleding te kopen die eroverheen valt. Niet doen! Jouw heupen tonen je vrouwelijkheid en mogen dus gezien worden. En heb je volle borsten, kies dan voor een lager uitgesneden blouse of topje, wat je veel mooier staat dan de hoog gesloten kleding die nu in de mode is. Voor jou geldt dat je je rondingen moet benadrukken in plaatst van ze te verbergen. Wat in ieder geval voorop staat, is dat je kleding koopt in de juiste maat, en het jezelf niet aandoet om een maatje kleiner te nemen, omdat dit leuker klinkt.

afbeelding: Unsplash.com door Houcine Ncib

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif