Femme logo

Kleur houden in de winter

Heb jij afgelopen zomer ook zo’n fijne zonvakantie gehad? Toen je terug kwam op je werk, kon iedereen aan je bruine kleurtje zien dat jij op vakantie geweest was. En in jouw omgeving kreeg je van iedereen complimentjes omdat je er zo goed en gezond uit zag. Een bruin kleurtje en vrolijke blosjes op je wangen doen wonderen, je ziet er gelijk veel stralender uit. Als je na je vakantie niets doet, ben je deze gezonde kleur kwijt voordat je het weet, dit gaat helaas erg snel.

Zonnebank

Als je een keer per week even onder de zonnebank gaat, behoudt je de bruine kleur veel langer! Dus neem elke week even een momentje voor jezelf en ga lekker even zonnen en relaxen onder de zonnebank. Dit is echt een aanrader. Veel mensen hebben er tegenwoordig thuis een, maar als je er zelf geen hebt, kan je naar een van de vele zonnecentra in jouw omgeving gaan. Het voordeel hiervan is dat je kunt kiezen uit verschillende zonnebanken. De medewerkers van het zonnecentrum kunnen jou adviseren over welke sterkte qua lampen geschikt voor jou zijn. Zo behoudt je je jouw gezonde bruine kleurtje dus veel langer. Bij een zonnecentrum kan je per sessies betalen, maar zij hebben vaak ook strippenkaarten. Als je een strippenkaart koopt, is het uiteraard voordeliger, de kosten per sessie zijn dan lager.

Zonnen

Als het na jouw vakantie nog mooi weer is in Nederland, is het slim en fijn om elke vrije minuut lekker te genieten van het zonnetje. Als je nog regelmatig in het zonnetje kan gaan zitten, zal je zien dat je langer bruin blijft en blijven de stralende blosjes ook. Hierdoor heb je gelijk een vrolijke uitstraling. Je zult merken dat veel mensen dit ook zullen zeggen tegen jou. Vergeet niet het hoeft niet perse heel warm te zijn om bruin te worden als er maar veel zon is!

Spraytan

Als de zomermaanden voorbij zijn in Nederland en je wilt er toch nog lekker bruin en gezond uitzien en zonnebanken zijn niet jouw ding, dan is een spraytan (bruin zonder zon) wellicht een goed alternatief voor jou. Bij zonnecentra in jouw buurt kunnen zij jou hier erg goed mee helpen. Als je een behandeling (15 minuten) gehad hebt, zie je dit gelijk. Je hebt dan gelijk een mooie, egale gebronsde tint! Er zijn ook middeltjes te koop waarmee je dit zelf thuis kunt doen. Dit is uiteraard goedkoper, maar als je dit zelf doet, let er dan wel goed op dat je het goed uitsmeert. Als je dit niet doet, zijn sommige stukken van je lichaam bruiner en dat ziet er uiteraard niet zo mooi uit. Als je het goed verdeelt, kan het er erg mooi uitzien.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de winter door te komen met een mooie gezonde look. En nog een mooi bijkomstig voordeel: je bent alvast voorbereid op de volgende zomer! Geniet van de zon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif