Femme logo

Meiden met krullen herkennen dit

Jouw krullen zijn waarschijnlijk je trots en als dat niet zo is zou dat wel zo moeten zijn! Helaas vereist krullend haar een heel andere aanpak dan steil haar en moet je echt weten hoe je met je volle haardos om moet gaan, wat voor producten je moet gebruiken en hoe je het moet behandelen. Als jij slag, golvend of kroezende lokken heb vind je dit grappige lijstje vast herkenbaar!
 

 
– Pluis is onbeheersbaar
Als je niet goed weet hoe je met je krullen moet omgaan, of je Holy Grail aan producten en routine nog niet gevonden hebt, ben je waarschijnlijk altijd in gevecht met pluis. Je haren zijn zo gevoelig voor pluis en de enige oplossing is verschillende producten proberen tot je iets vindt dat bij je past. En nooit droog je haren borstelen!
 
– Wat voor jou werkt, werkt niet voor mij
Die goede vriendin met die prachtige, glanzende en gezond ogende krullerige lokken om tips vragen? Je kan het proberen, maar verwacht geen wonderen! Het jammere aan krullende haren is dat ze onderling zo verschillend zijn dat wat voor je vriendin werkt, voor jou helemaal niet hoeft te werken. Het is zelfs zo dat je eigen bos regelmatig verandert, dus zelfs als je eindelijk je perfecte producten en routine hebt gevonden, kan het ineens niet meer werken. Gevolg? Je pluis is weer terug, of je hebt plots een hele vette bos op je hoofd. Heel herkenbaar en heel irritant.
 
– Gebruik NOOIT een borstel
Als je een borstel gebruikt, trek je je krullen eruit en het pluis erin. Je gebruikt alleen een borstel op je droge lokken als je behoefte hebt aan coupe ontploft, en laat dat nou net iets zijn dat je graag voorkomt.
 
– Zeg nee tegen shampoo
Dus, met krullende haren is je levensdoel om pluis te voorkomen. Als je een gewone shampoo van de drogist gebruikt met het ingrediënt SLS, onttrek je alle natuurlijke vetten van je hoofdhuid en eindig je met een springerige pluizenbos. Als je dan een gewone conditioner van de drogist gebruikt, waar siliconen inzitten, krijg je juist weer een vette, slappe bos. Het beste is dus om deze producten te vermijden! Op internet vind je makkelijk lijstjes met slechte en goede producten, dus ga snel op zoek.
 
afbeelding: Unsplash.com door Ivana Cajina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif