Femme logo

Mooie mensen verdienen meer

Iedereen wil toch een goed uiterlijk hebben? Als je leuke (nieuwe) kleding aan hebt, net naar de kapper en schoonheidsspecialiste geweest bent, voel je je een stuk mooier dan wanneer je in je oude kloffie met vet haar en zonder make-up op rondloopt, toch? Je bent dan niet alleen knapper, maar je voelt je ook gelukkiger. En wat ook erg fijn is, is dat mooie mensen ook meer geld verdienen. Het is dus niet meer “spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land”, maar het is “spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de rijkste van het land”.

Inkomen

Mensen die een mooi uiterlijk hebben, blijken een hogere intelligentie te hebben. Zij hebben meer zelfvertrouwen. Doordat zij een hogere intelligentie hebben, kunnen zij een hogere opleiding volgen en uiteindelijke een betere baan en dus ook een hoger salaris krijgen. En omdat zij een hoger salaris krijgen, is hun jaarlijkse bonus en vakantiegeld ook weer hoger. En omdat zij meer geld te besteden hebben, kunnen zij vaker naar de schoonheidsspecialiste, naar de kapper en ook vaker nieuwe hippe kleding kopen. Op deze manier is het balletje dan weer rond.

Niet vanzelfsprekend

Helaas is een knap voorkomen niet zo maar voor iedereen weg gelegd. Je wordt geboren met een bepaald uiterlijk en daar moet je het mee doen. Er zijn natuurlijk grote, drastische ingrepen die je kunt doen, zoals plastische chirurgie, maar dat is wel erg drastisch. Vaak doet een mooi, hip kapsel al wonderen en als je je dan ook nog eens leuk opmaakt, dan scheelt dat al heel veel. Dit hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Je hoeft ook echt niet veel make-up te dragen. Het is niet voor niets dat stewardessen verplicht blush en lippenstift op moeten, als je alleen die twee dingen gebruikt, zie je er gelijk meer verzorgd uit. Het zal iedereen opvallen dat jij er nu ook knap uitziet. Mocht je geld over hebben, is het verstandig om nog wat leuke nieuwe kledingstukken te gaan kopen. Als je niet veel geld hebt, kan je met nieuwe accessoires en wat basis kledingstukken (bijvoorbeeld een hippe jeans) ook al veel doen. Je kunt het dus zo duur maken als jij wilt en kunt.

Het geldt natuurlijk niet voor alle knappe mensen dat zij een hoger inkomen hebben dan mensen die minder knap zijn. Maar het is natuurlijk altijd te proberen. Verzorg jezelf goed, ga lekker naar de schoonheidsspecialiste en kapper en geniet hiervan. Maak jezelf op, doe een lekker geurtje op en trek mooie, hippe kleding aan. Wie weet krijg jij dan dit jaar ook wel een mooie bonus of opslag! Proberen kan altijd toch? Geniet van je schoonheidsbehandelingen en daarna veel succes met je baan en laat de kassa maar rinkelen! Veel succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif