Femme logo

Nooit meer gespleten haarpunten, dat wil toch iedereen?!

Wil jij ook graag jouw haar laten groeien en ben je het ook zat dat het zo lang duurt wanneer je telkens jouw gespleten punten laat knippen? De sleutel tot succes is je haar de vrijheid geven om te groeien. Wanneer je blijft knippen is het lastig om een goed resultaat te krijgen. Wil je jouw haar laten groeien maar ben je het zat om telkens gespleten punten te hebben? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou. De beste trucjes hoe je het knippen van jouw haar zo lang mogelijk kunt uitstellen en een optimaal resultaat. Klaar met gespleten haarpunten? Vindt hier van je eraan kunt doen.

Gespleten haarpunten trimmer

Wil je niet steeds bij de kapper op de stoep staan om jouw punten bij te werken? Je kunt ook zelf aan de slag gaan. Met een trimapparaat kun je zelf jouw gespleten punten bijhouden. Sommige meiden zweren erbij dat het met regelmaat trimmen van de punten zorgt voor het beste resultaat. Je kunt zo zelf de punten bijhouden.

Natuurlijk is het belangrijk om niet te veel te trimmen. Zeker wanneer je het voor de eerste keer probeert. Less is more, is zeker van toepassing hierbij. Je wilt niet opeens veel haar kwijt zijn doordat je te enthousiast aan het trimmen was. Probeer stukje bij beetje te zien hoe het werkt en werk in kleine stukjes. Zo voorkom je dat je te veel trimt, maar zijn jouw punten weer mooi. Het is ook de perfecte optie wanneer je jouw haar wilt laten groeien en niet te veel van jouw punten af wilt halen. Zo ben je zelf de baas over hoeveel eraf gaat.

Optimale verzorging voor de haarpunten

Er zijn verschillende oorzaken waardoor haarpunten gaan splijten. Een manier om dit te voorkomen of te verminderen is door een optimale verzorging. Gebruik producten die gespleten haarpunten herstellen Verschillende haarmerken hebben een speciale lijn die gespleten haarpunten herstellen. Daarnaast is extra aandacht van belang. Gebruik bijvoorbeeld olie of een haarmasker met regelmaat voor de beste voeding en verzorging van jouw haar. Gespleten haarpunten is vaak het gevolg van een tekort aan verzorg.

Gespleten haarpunten masker is verkrijgbaar bij drogisterijen of vraag ernaar bij de kapper. Gespleten haarpunten olijfolie kun je heel eenvoudig zelf gebruiken. Heb je nog olijfolie in de kast? Breng dit dan aan als masker en laat het intrekken voordat je jouw haar wast. Op deze manier krijg je zijdezacht haar. Ook kun je het plaatselijk aanbrengen op de gespleten punten voor extra verzorging van de haarpunten. Gespleten haarpunten olijfolie kun je zo vaak aanbrengen op de punten als je wilt. Het is een natuurlijk product dan misschien wel het beste resultaat levert.

Klaar met gespleten haarpunten? Gebruik producten die jouw punten helpen verzorgen zoals een gespleten haarpunten masker. Daarnaast is het ook aan te raden om met regelmaat gebruik te maken van een gespleten haarpunten trimmer. Houd de punten goed bij om zo bezoekjes aan de kapper te verminderen en jouw haar te kunnen laten groeien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif