Femme logo

Platinablond verven, waarom?

Je haar platinablond verven, het klinkt alsof dit bericht in de 80’s is geschreven maar niet is minder waar! Het platinablonde haar is bezig met het maken van een grootste comeback. Kijk maar eens rond op straat, dat is niet allemaal natuurlijk hoor. Met de winter op komst geef je jezelf veel uitstraling met dit lichte type haar. Hieronder een paar redenen om er gewoon voor te gaan.

  • ‘Blonds have more fun’, cliché of niet maar heb je het al een keer geprobeerd?
  • Je hoeft tegenwoordig niet meer na een week uitloop je haar bij te laten werken. Het is best hip om een beetje verloop te hebben in je haarpunten.
  • Platinablond is een hele gemakkelijke kleur, ben je er klaar mee? Dan kan je er zo een andere kleur overheen verven zonder een enkel probleem.
  • Ervaringsdeskundigen zullen deze mening met mij delen, blondines krijgen meer aandacht. Daardoor kan je zelfvertrouwen een enorme boost krijgen!
  • Door het dragen van platinablond haar kan je opeens een stuk minder foundation en blush gebruiken, dat wil toch iedereen?

Twijfel je of dit iets voor je is? Wij zeggen gewoon proberen en have fun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif