Femme logo

Spraytan, dit moet je weten!

Een mooi kleurtje voordat de zomer er is? Vooral niet zelf thuis doen. Vele mensen willen vaak even mooi bruin worden na een koude winter achter de rug te hebben. Vaak is de vakantie nog te ver en kunnen ze wel een tan gebruiken.

Spraytan, of zonnebank?

De goedkoopste oplossing is de spraytan. Het nadeel hiervan is dat je dat vaak moet doen en de spraytan niet altijd even egaal aangebracht word. De tan die je krijgt kan vlekkerig overkomen. Het is niet super gezond of goedkoop maar een oplossing voor deze 2 problemen kan dan toch wel een zonnebank zijn. Je word er mooi egaal bruin van en het lijkt alsof je op een lekkere zon vakantie geweest bent! Dit is alleen niet handig om te vaak te doen. Je verpest er echt je huid mee. Verder heeft het meer nadelige gevolgen dan positieve.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ᴊᴏᴀɴɴɪᴇ ᴛᴇɴᴀɢʟɪᴏ (@joaanniee) op

De spraytan is de oplossing!

Dus dan is de spraytan toch handiger dan de zonnebank. Je neemt hier totaal geen risico’s mee. Verder krijg je er helemaal niet zo snel een oranje gloed mee waar vele voor vrezen. Je kan dit helemaal zelf doen en is niet moeilijk. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat er niks op je lichaam zit. Dus geen deodorant of enige vormen van make up. Verder is ook bodylotion afgeraden. Het beste is om net fris en schoon uit de douche te komen en het dan aan te brengen. Verder is het niet handig om witte of strakke kleding te dragen. Omdat dit op je huid zit kan het gaan vlekken. Verder kunnen sommige mensen niet goed reageren als ze zich net geschoren hebben. Dus word geadviseerd om dit 2 dagen van te voren te doen.

Welke tint moet ik hebben?

Je kan de kleur langzaam opbouwen als je niet tevreden bent met de kleur na de eerste keer. Houd er wel rekening mee dat de kleur zich de eerste dag nog moet ontwikkelen en goed moet intrekken. Ga dus niet meteen douchen of zwemmen! Om het langer goed te houden kan je er een laagje bodylotion overheen smeren. En dan kan je 3 dagen tot een week genieten!

afbeelding: Unsplash.com door Marvin Meyer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif