Femme logo

Tips voor het gebruik van highlighters

Je hebt vast en zeker bij anderen al die mooie glans op de jukbeenderen gezien. Dat is het resultaat van een highlighter. Gebruik je deze op de juiste manier, dan krijg je direct een jongere uitstraling, je ziet er fris en fruitig uit en je kunt vorm geven aan je gezicht. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de make-up op de juiste manier gebruikt. Hoe je dat doet, lees je in deze blog!
 

Hoe breng je een highlighter aan?

Wist je dat deze handige accessoire verkrijgbaar zijn in verschillende varianten? Veel mensen gebruiken de poeder variant, maar je hebt ook de keuze uit een vloeibare variant en een crème. Voor welke variant je ook kiest, je brengt ze in alle gevallen op dezelfde plek aan op je gezicht, namelijk:
 

  • Tussen de wenkbrauwen vervagen richting het voorhoofd
  • Onder de wenkbrauw
  • Mondhoeken
  • Midden van de kin
  • Jukbeenderen
  • Op de neusbrug
  • Cupid’s bow (bovenlip)

 

 

Kies voor verschillende kleuren, zoals de 1382

Je wilt natuurlijk dat je de de gloed op een natuurlijke manier gaat blenden met de rest van je make-up. Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de kleuren die je gaat gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een gele ondertoon, en rode ondertoon of een blauwe ondertoon. Welke kleur voor jou het beste is, is afhankelijk van je huidskleur en of je bijvoorbeeld veel rode vlekjes in je gezicht hebt. Een veel gebruikte kleur is de 1382, wat te vergelijken is met een lichtroze kleur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif