Femme logo

Trendalarm! Nagel Piercings

Na de bizarre trends van de neushaarextentions, de unibrow en het gekleurde okselhaar is er weer iets nieuws: een nagelpiercing! En nee dit is geen spelfout, het moet geen navelpiercing zijn, het nieuwste van het nieuwste in de wereld van manicures is de nagelpiercing.

Nagelpiercing

Een nagelpiercing is niks meer of minder dan een ringetje door je nagel. Het is natuurlijk wel zaak dat je lange nagels hebt anders kan het niet. Er zijn al vele verschillende variaties en mogelijkheden als het aankomt op nagelpiercings. Denk aan enkele piercings, dubbele piercing of piercings met diamanten hangers.

DIY

DIY, Do It Yourself, doe het zelf. Je vindt op internet veel tips over hoe je zelf een nagelpiercing kan maken bij jezelf of een vriendin. Het ziet er allemaal niet al te lastig uit maar toch raden wij je aan naar een professional te gaan om je nagel te laten piercen. Leuk feitje: de huid onder je nagel is een van de gevoeligste plekken van je lichaam, bij fout piercen kan het dus een hele hoop ellende opleveren.

Heb jij een nagelpiercing? Deel dan hieronder met anderen jouw ervaringen, we zijn erg benieuwd hoe het precies in zijn werking gaat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif