Femme logo

Waarom brunettes blond willen zijn en vice versa

Ben je brunette, maar heb je je altijd afgevraagd hoe het leven als blondine eruit zou zien? Of ben je juist blond en droom je van bruine haren? Dan behoor je tot een grote groep van vrouwen die graag een andere look zouden hebben. Hetzelfde geldt voor vrouwen met krullende haren en platte haren. Hoe komt dit? En is het oké om je uiterlijk aan te passen?
 


 

In de natuur van de mens

We willen allemaal datgene wat we niet hebben en we zien er dus ook allemaal graag uit zoals we er niet uitzien. Dat ligt grotendeels in de natuur van de mens. Je kan wel spreken van “het gras is altijd groener aan de overkant-syndroom”, waarbij je dus denkt dat mensen met andere uiterlijke kenmerken aantrekkelijker zijn of het beter hebben. Maar daarom is dat nog niet zo! Leer jezelf ook eens vanuit een positieve hoek bekijken. Zo veel mensen zouden immers die mooie blonde lokken of het prachtige krullend haar dat jij hebt willen hebben.
 

Uiterlijk veranderen of niet?

Er is natuurlijk niets mis mee om af en toe eens voor een nieuwe look te kiezen, zorg er gewoon voor dat je dit doet voor de juiste redenen. Ga nooit je look veranderen omdat je lief dat wilt of uit een gebrek aan zelfvertrouwen. Vraag jezelf altijd af waarom je er plots anders wilt gaan uitzien.
 

De make-over

Als je een totaal nieuwe look wilt, denk dan ook eens na of deze nieuwe look je ook zal staan. Weet dat niet elke vrouw met elk soort kapsel mooi staat, en het laatste wat je wilt is er uiteindelijk slechter uitzien dan dat je er voordien uitzag. Je wilt namelijk dat je haar er mooi(er) zal gaan uitzien! Je kan dit gelukkig testen aan de hand van handige apps die je laten zien hoe een ander kapsel je staat, maar je kan ook enkele regels opvolgen. Zorg ervoor dat je nieuwe haarkleur bij je huidskleur past. Als je als blondine graag tot brunette omgetoverd wordt, dan kan je het best geen te lichte huidskleur hebben, het omgekeerde geldt voor brunettes die blond willen worden. Als de kleur niet bij je huidskleur past kan je natuurlijk ook kiezen voor een aantal bruine of blonde lokken.
 
afbeelding: Unsplash.com door Mārtiņš Zemlickis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif