Femme logo

Waarom plastische chirurgie een big deal is

Nog steeds populair na al die jaren

Het maakt niet uit hoe u denkt over plastische chirurgie, het is nog steeds de meest populaire , electieve chirurgie: een borstvergroting, een liposuctie, neus- en buikcorrecties worden massaal uitgevoerd. Ook Botox-injecties en fillers blijven ’trendy’ gevolgd door een gezichtsverjonging met chemische peelings. Het lijkt erop dat een plasisch opkikkertje een populaire levenskeuze blijft, ook al blijft het gevaarlijk.
 

 

Minder stigma over plastische chirurgie

Plastische en cosmetische chirurgie is nog nooit zo gemakkelijk geweest om te bereiken. Plastisch chirurgen zijn dus behoorlijk bedreven geworden in het helpen van mensen om dat evenwicht tussen de realiteit en hun zelfbeeld te bereiken. Maar dat is niet de enige reden waarom plastische chirurgie zo populair is geworden. Chirurgische ingrepen worden steeds minder invasief. Dus als u een facelift of een borstvergroting of iets dergelijks wilt, kun je erg snel herstellen en sneller dan ooit tevoren van de resultaten genieten. Niet-chirurgische ingrepen (botox, fillers) zorgen voor concurrentie en dus lagere kosten en dit maakt plastische heelkunde in het algemeen aanzienlijk toegankelijker voor een steeds grotere verscheidenheid aan patiënten. Het feit dat er minder risico is verbonden aan een bepaalde procedure betekent dat de procedure waarschijnlijk nog populairder wordt.
 

Wat ze je misschien niet vertellen

Soms gebeurt het onverwachte: de ingreep en herstel waren pijnlijk of het resultaat valt tegen. De borstoperatie van je vriendin is geweldig gebleken, maar dit betekent niet dat de jouwe er hetzelfde uit zal zien. Dit brengt ons bij de groeiende populariteit van reizen naar het buitenland voor cosmetische. Waarom zou je geen risico nemen vanwege lagere kosten? Wees op uw hoede! Zelfs als de glanzende brochure laat zien wat een competente chirurgen er aan het werk zijn. Operaties in het buitenland zijn niet perse onveiliger of gevaarlijk maar wanneer er complicaties zijn en je hebt extra nazorg nodig, kan dit wel complex worden ver van huis.
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif