Femme logo

Wauw! Met welke celeb match jij qua parfum?!

Dat wij vrouwen verslaafd zijn aan mooie spullen en lekker ruikende producten is vast algemeen bekend. En hoewel bijna iedere vrouw wel minstens drie verschillende parfums in haar bezit heeft, kun je ons toch altijd enorm gelukkig maken met een mooie parfum als cadeau. Speciaal voor alle vrouwen hebben wij een leuk artikel over parfums geschreven, omdat we weten dat wij vrouwen dit wel kunnen waarderen. We zijn nooit uitgeleerd en uitgekeken wanneer het gaat om beauty producten. Wat voor soorten parfums bestaan er, waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe geur, welke geuren zijn op dit moment hot en welke geuren dragen de celebrities? Je leest het allemaal in dit artikel. Ga er lekker voor zitten en waan je in de wereld van de parfums!

Verschillende soorten parfum

Dat parfum iets heel persoonlijks is wist je natuurlijk al lang. Wat de een heerlijk vindt, is voor de andere veel te scherp en krijgt er zelfs hoofdpijn van. Er zijn oneindig veel soorten parfums te vinden. Tegenwoordig zijn de unisex geuren steeds populairder. Dit zijn geuren voor zowel de man, als de vrouw. Super handig om jouw favoriete geur met je liefje te delen natuurlijk.

Ook komen de olie parfums van vroeger weer terug. Deze zijn vaak veel sterker en blijven dagenlang zitten.

Vrouwelijke geuren zijn meestal zoet, zacht, poederig, fel, sensueel, kruidig of sexy. In de vrouwelijke parfums zitten vaak bloemen en kruiden verwerkt. Mannen geuren zijn over het algemeen wat sterker en scherper. Denk aan de meer kruidige geuren, zoals tabak, nootmuskaat, oud en leergeuren.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een nieuwe geur?

Een nieuwe geur aanschaffen kan soms moeilijk zijn. Vaak ruikt een geur op het kaartje erg lekker, maar op de huid niet zo. Dit komt omdat geuren anders reageren op verschillende huidtypes. Zo kan een geur bij de een heel zoet en prettig ruiken, maar bij de ander kan deze geur bijvoorbeeld zuur worden.

Tips voor het uitkiezen van een nieuw parfum:

  • Maak een selectie van maximaal 3 geuren die je lekker vindt. Niet meer dan 3, want anders is er te veel keus en kom je er niet meer uit
  • Test de geuren altijd op de huid en niet op kleding. Geuren ontwikkelen zich heel anders op de huis als op kleding
  • Niet wrijven! Wanneer je gaat wrijven maak je eigenlijk de geur kapot en dit is niet wat we willen natuurlijk!
  • Geef de geur de tijd om zich te ontwikkelen. Dit kan een aantal uren duren. Geef het de tijd en neem geen snelle beslissingen
  • Vraag een tester. Zo kun je de geur een paar keer testen
  • En de laatste stap is natuurlijk om de gekozen geur te kopen. Heerlijk!

Celebrities en parfum

Hoe iemand ruikt verteld veel over de persoon in kwestie. Vrouwen houden van mannen die lekker ruiken. Dit vinden we ontzettend sexy toch? Wij hebben onderzoek gedaan en zijn erachter gekomen welke geuren de meest sexy mannen dragen!

Dior Sauvage

Dior sauvage is een zwoele en sexy geur. Celebrities die deze geur dragen: Brad Pitt, R. Kelly en Johnny Depp.

Chanel Blue

Chanel Blue wordt gedragen door Justin Bieber, Justin Timerlake en Zac Everon.

Flowebomb

De welbekende flowebomb van Victor en Rolf word gedragen door David Tennand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif