Femme logo

Zo word jij de nieuwe Insta beauty

Ken jij die it-girls op Instagram? Dagelijks vullen zij jouw feed met de meest perfecte foto’s. Alles is tot in de puntjes geperfectioneerd, van mooi haar, makeup en poses. Het maakt het soms lastig om zelf nog een selfie online te zetten wanneer je deze foto’s ziet. Maar wist je dat je door middel van een aantal simpele trucjes zelf eenvoudig de mooiste Instagram foto’s maakt. In dit artikel vindt je beauty tips huid, beauty tips make up en trucjes over hoe jij foto geniek op foto’s kunt staan.

Beauty tips huid

De basis van een mooie huid is niet het gebruik van make up, maar de verzorging van de huid. Zorg dat de huid in optimale staat is. Op deze manier kun je au naturel al prachtige foto’s maken. De basis ligt bij de huid, niet bij de make-up. Een aantal simpele tips om jouw huid in optimale staat te laten verkeren is door het goed te verzorgen. Gebruik een goed voedende dagcrème, maak je huid aan het einde van de dag schoon met de juiste producten en gebruik met regelmaat een masker. Daarnaast is een gezonde levensstijl ook bevorderlijk voor de huid. Eet genoeg groene en fruit, beweeg en drink genoeg water voor een optimale huid. Jouw huid weerspiegelt jouw gezondheid.

Beauty tips make up

Daarnaast kan make up bijdragen aan een zelfverzekerde uitstraling en het accentueren van jouw beste kwaliteiten. Voor een goede Instagram foto kun je best wel wat meer of een wat heftigere make up look gebruiken. Contouren en highlighten kunnen op een foto extra uitstraling geven. Maak een make up look waar jij je prettig bij voelt en die niet te veel afwijkt van hoe jij er in de werkelijk uitziet. Daarnaast kun je ook gebruik maken van make up apps. Maak een naturel foto en bewerk deze met een make up app. Deze apps geven een realistisch resultaat en zijn goed om te gebruiken wanneer jij wilt weten welke make up look goed bij je past.

Foto genieke foto’s

Wil jij ook een mooie instafeed, maar ben je niet zo foto geniek? Dat is geen argument. Alles kun je leren, zo ook hoe je het best op de foto staat. Er zijn een paar basisregels die al goed kunnen helpen. Een foto van onder of recht voor je gezicht genomen zijn niet flatterend. Zoek de juiste hoek waardoor jij goed op de foto staat. Het beste is om de foto van schuinboven te nemen. Je kunt jezelf op deze manier het best weergeven. Alles kun je leren, en leren doe je door te doen. Wees niet gedemotiveerd wanneer je eerste selfies niet lukken. De aanhouder wint. Door te doen leer je wat jouw meest fotogenieke hoeken zijn om foto’s te nemen. Oefen je lach en doe inspiratie op door personen op Instagram die jou inspireren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif