Femme logo

1, 2, 3 Jeans

Jeans, meer dan alleen een spijkerbroek? Jazeker, want je hebt ze in alle soorten en maten, en elk seizoen is wel weer een ander soort jeans in de mode. Bij jeans wordt er al snel aan spijkerbroeken gedacht, maar spijkerjasjes (zoals de spijkerjack en de jeans jacket) vallen ook gewoon onder de noemer jeans. De ene keer is het helemaal hip om zoveel mogelijk jeans te dragen en de andere keer is een ‘touch of jeans’ al genoeg. Bij spijkerbroeken zijn de boyfriend jeans, high waisted jeans, skinny jeans, custom jeans en de stretch jeans erg bekend. Toch kan het ook zo zijn dat er een bepaald merk van een spijkerbroek een seizoen in de mode is. Hier hebben pepe jeans, armani jeans, nudie jeans, seven jeans en cassie jacket goed op ingespeeld.

Hipperdehip

Zo hip als de skinny jeans en de stretch jeans een paar jaar geleden was, is nu de boyfriend jeans en de high waisted jeans steeds meer in opkomst. De boyfriend jeans wordt zo genoemd omdat het een spijkerbroek is met een stoere look, waardoor het lijkt alsof je de ietsjes te grote spijkerbroek van je vriendje aangetrokken hebt. Laat mannen het nou net sexy vinden als je kleren van hen draagt. Ideaal dus! Daarnaast was het eerst hip om een lage spijkerbroek te dragen, maar nu zijn de high waisted jeans weer helemaal in. Korte truien of topjes zijn gemakkelijker te dragen en daarnaast lijk je langer met deze hoogzittende jeans. Als je wil kun je tegenwoordig ook je spijkerbroek zelf maken: de custom jeans. Je kunt zelf aangeven hoe je wil dat je spijkerbroek eruit ziet en het wordt zomaar voor je gemaakt!

Kies je merk!

Pepe jeans, armani jeans, nudie jeans, seven jeans en cassie jacket zijn jeans in de wat hogere prijsklasse. Ze spelen in op de smaak van iedereen, door van alle markten thuis te zijn en alle soorten te verkopen. Niet zomaar een H&M jeans dus! Je merkt wel aan de stof dat het toch net iets betere kwaliteit is en dat je weet waar je voorstaat de komende tijd. Vaak is het gewoon zo dat de jeans van merken het langere tijd goed doen zonder slijtage, het gaat allemaal lekker lang mee.

The underdog jeans

Jaaaa, ook een spijkerjack is een soort jeans natuurlijk! Het ene seizoen is het geoorloofd om lekker los te gaan en een jeans jacket op een spijkerbroek te dragen, terwijl we het andere seizoen liever wat terughoudender zijn en je je jacket moet afstemmen op de soort broek die je draagt. Jeans jackets kunnen af en toe een outfit helemaal afmaken. Twijfel je of je iets te chique gekleed bent? Een spijkerjack maakt de outfit net wat meer casual. Jeans zijn helemaal top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif