Femme logo

Bruidsjurken, wat is jouw favoriet?

Als vrouw zijnde is de dag dat je gaat trouwen, natuurlijk erg belangrijk. Waarschijnlijk kijk je dan ook al een lange tijd uit naar deze dag, en kun je niet wachten totdat het zo ver is. De mooiste bruidsjurken van 2017, wij vertellen je wat deze zijn. De mooiste bruidsjurken ooit hoeveel hebben deze gekost, en de mooiste bruidsjurken ter wereld en de mooiste bruidsjurken Nederland, wat kenmerkt deze en wat maakt ze zo bijzonder?

De mooiste jurken

Wanneer je op zoek bent naar een echte vrouwelijke en ook nog eens een romantische jurk dan is de romantische jurk van Reem Acra er waarschijnlijk eentje die jij ongetwijfeld wel mooi vind. Deze jurk is dan ook gemaakt en gebruikt tijdens de trouwerij van Reem Acra, die plaats vond tijdens herfst in 2014.

Voor vrouwen die meer houden van een opvallende kleur, wanneer ze gaan trouwen, dan is de pastelkleur ongetwijfeld prachtig. De trouwjurk van Vera Wang in herfst 2014, heeft dan ook een prachtige paarse/roze kleur. De kleur is ontzettend licht, maar toch weer niet te doorschijnend.

Op nummer 3 van de mooiste bruidsjurken 2017 en mooiste bruidsjurken nederland staat de jurk van Jenny Peckham. De jurk die tot haar enkels loopt straalt dan ook echte klasse uit en zorgde ervoor dat zij het zonnetje was van de trouwerij. De bruidsjurk heeft een zeer mooi design, met aan de bovenkant wat lichte pareltjes die zeker weten de aandacht trekken. Ook is de onderkant van de jurk wat strak zodat je het mooie lichaam van haar kunt zien. Echter ook weer niet te strak.

En dan op nummer 4 hebben we staan de trouwjapon van Claire Pettitbone. Deze trouwjapon valt erg op doordat het bovenstuk op een zeer nette manier is bewerkt. Verder is deze jurk vrij lang en heeft hij een mooie witte en parelachtige kleur. Deze jurk werd dan ook gedragen tijdens de bridal herfst in de periode van 2014.

Mooiste bruidsjurken ooit

Er zijn natuurlijk nog veel meer andere bruidsjurken die prachtig zijn, en zeker weten de show stelen. Van de mooiste bruidsjurken ter wereld mag de volgende namelijk niet ontbreken. Marchesa Bridal droeg namelijk een prachtige trouwjurk met een bovenlijf dat helemaal van kant is gemaakt. Kant is immers een zeer mooie stof en staat haar dan ook prachtig.

Wanneer het op de bestemming waar je gaat trouwen niet zo warm is, dan is het belangrijk om je alsnog goed warm te kleden. De trouwjurk met mouwtje van Jenny Packham is dan ook een trouwjurk die perfect is geschikt voor de wat koudere dagen en de wat koudere locaties.

Tot slot hebben we nog een echte mooie vrouwelijke jurk voor jouw. De romantische ruches van de reem acra jurk met een prachtige onderkant valt dan ook zeker op. Deze jurk is dan ook door veel verschillende beroemdheden gedragen tijdens de bruiloft. Wanneer jij ook wilt schitteren dan is deze ruches jurk zeker weten een goede optie en een goede keus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif