Femme logo

Cameltoe, wat doe je er tegen?

Een cameltoe is een van de ergste dingen die een vrouw kan overkomen. Het is super gênant en erg vervelend. Dit probleem ontstaat wanneer de kleding een soort scheur vormt bij het kruis, je ziet het het vaakst bij dingen als bikini’s, leggings en korte broekjes. Het is dus vervelend en als je er mee betrapt wordt super gênant. Daarom heb ik dit artikel geschreven, om jou tips te geven tegen dit probleem. Hierbij een aantal handige tips tegen een cameltoe.

Let op bij shoppen

Fashion is natuurlijk altijd leuk, maar het is wel handig om er op te letten, als je weer eens gaat fashion shoppen wat je koopt. Koop bijvoorbeeld de juiste stoffen. Het probleem kan namelijk veel sneller optreden bij stoffen die rekbaar zijn, bijvoorbeeld een yogabroek. Als je bijvoorbeeld sportkleding koopt, koop dan kleding die extra voering bij het kruis bevat. Dit is als het ware een extra laagje dat bedoelt is om scheuring te voorkomen. 100% spandax is ook beter om voortaan niet meer aan te schaffen, aangezien deze stof ook erg snel scheurt. Ook linnen en polyester zijn stoffen die je beter niet of met extra voering kunt kopen.

 

Koop de juiste maat

Nog belangrijker is om de juiste maten te dragen. Je kunt een kledingstuk bijvoorbeeld een maatje kleiner kopen omdat het dan zogenaamd sexy staat. Maar te kleine kleding kan het scheuren ook bevorderen. En dan is dat hele sexy gedeelte wel weg.

Ander ondergoed?

Het kan helpen om kleding of onderbroekjes met meerdere naden te dragen. Dit lijkt natuurlijk heel voordehandliggend, maar je zult verbijsterd zijn van de hoeveelheid vrouwen die dit vergeten, en dan krijg je dus ook sneller last van cameltoe-problemen.

Speciale producten

Voor het verhelpen van een cameltoe zijn natuurlijk ook allerlei trucjes. Als je merkt dat je er een hebt en je bent al op stap, gebruik dan een inlegkruisje. Dit doet soms wonderen. Mensen die meedoen aan schoonheidswedstrijden gebruiken dit trucje.
Tegenwoordig zijn er ook speciale broekjes of inlegkruisje’s tegen het probleem op de markt. Deze zijn erg handig om mee te nemen en aan te doen wanneer je op stap gaat. Ze zijn gemaakt van stof die niet in je kruis gaat zitten.

afbeelding: Unsplash.com door Quentin Vuilleumier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif