Femme logo

De nieuwste festivaltrends

Ben je ook zo zot van festivals en ben je benieuwd hoe jij ze stijlvol tegemoet zal kunnen gaan? Dan kan je hieronder enkele nuttige tips vinden die je kunnen helpen!
 

 

De leuke slip dress

Een slip dress lijkt op een soort nachtjapon die je overdag kunt dragen. De slip dress was al een langere tijd echt in, maar nu zijn ze ook dé ideale outfit om te dragen op festivals. Deze leuke jurkjes kan je mooi combineren met een stoer oversized jasje of een leren vestje.
 

Zeg het met glitter

Glamour en glitter passen hand in hand. Glitters zijn al ontelbare jaren erg in, en dat is nu zeker niet anders. Glitters zijn leuk, speels en opvallend en passen daarom goed op een festival. Ben je niet zo’n fan van te veel glitter? Bekijk het begrip glitter dan in de breedste zin. Je kan glitter gebruiken in je kledij, maar ook in je schoenen, je haar, je accessoires en zelfs in je make-up.
 

Cowgirl style

De leuke cowgirl style is ook nog steeds een trend. Dus haal die jas met franjes of dat leuk cowgirlrokje maar alvast uit je kast! Ook een leuke cowboyhoed kan zeker!
 

Schattig wit

Dé festivaltrend van 2019 is het dragen van schattige witte kledij. Denk vooral aan witte kleedjes en leuke witte hemdjes. Wit is natuurlijk niet de beste keuze, omdat je outfit al snel zal sneuvelen door drank, modder en andere vuilmakers. Toch is wit erg stijlvol en is het dit festivaljaar echt in. Durf jij het risico nemen?
 

Accessoires

Wie veel bezig is met mode en trends die weet hoe belangrijk accessoires voor een outfit zijn. Accessoires maken of breken je outfit en dat is dit festivaljaar zeker niet anders. Als je dus niet veel geld hebt om een leuke nieuwe outfit te kopen dan kan je al veel goed maken met leuke accessoires. En het leuke is: je kan helemaal gek doen en jezelf laten gaan, want niets is té gek in het festivaljaar van 2019!
 
afbeelding: Unsplash.com door averie woodard

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif