Femme logo

De perfecte festival outfit

Als de zomer er langzamerhand aan gaat komen, betekent het ook dat de eerste festivals op de planning staan. Vooral als het zonnetje schijnt en de temperaturen oplopen, wil je er goed uitzien. Maar er leuk uitzien gaat natuurlijk hand in hand samen met een comfortabele look, vooral als je een weekender pakt en een paar dagen moet overleven op een camping. Wij hebben een aantal handige musthaves voor je op een rijtje gezet.

 


 

Til je outfit naar een hoger niveau met een heuptasjes

Heuptasjes waren natuurlijk een aantal jaar uit het modebeeld verdwenen, maar tegenwoordig mag je er zeker mee gezien worden. Je hebt de keuze uit zowel kleline modellen als grote modellen en je kiest uit heuptasjes van leer, velvet en stof. Zo is er ook voor jouw smaak genoeg keuze. Je belangrijkste spullen heb je door de vakjes met ritssluiting altijd veilig dichtbij je en je hebt genoeg bewegingsvrijheid als je op de main staat.

 

Dr. Martens zijn een van de leukste fashion trends

Of je nu een dag naar een feest gaat of een heel weekend, goede schoenen zijn in beide gevallen meer dan welkom. Je loopt aardig wat kilometers op een dag en blaren in je schoenen wil je natuurlijk het liefste voorkomen. Stoere kistjes, zoals Dr. Martens, zijn niet alleen fijn om te dragen, je kunt ze ook combineren met zowel jurkjes, rokjes, denims als shorts.

 

Maak je festival outfit compleet met accessoires

Ben jij dol op fashion, dan is de kans groot dat je aardig wat sieraden in je lade hebt liggen. Maak er een bonte kermis van en mix-and-match verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo maak je jouw fashion look voor de zomer helemaal compleet en ben je klaar voor ieder feest!

 
afbeelding: Unsplash.com door Krists Luhaers

Wat is jouw mening over dit artikel?

  1. 7 juli 2020 om 13:07
    Jaa, Dr. Martens zijn zulke fijne schoenen. Voor een casual outfit en een festival look! :) Er zijn nu ook hele gave Dr. Martens sandalen, ik heb ondertussen al 3 paar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif