Femme logo

Wat draag je op de piste?

SNOWTIME! Wat draag je nou op de piste? Het is begin december en de eerste sneeuw begint te vallen in de skigebieden. Super leuk maar wat moet je nou eigenlijk dragen op de piste?

Ski’s

Er zijn heel veel verschillende soorten ski’s. Niet alleen in kleur en maat zitten verschillen maar ook in soort en merk. Twee goede merken zijn Head en Salomon.

Een Head ski kost gemiddeld tussen de 100 en 300 euro, maar als je veel geld voor een super goede overhebt kun je er ook een kopen voor 500 euro. Head is merk dat zich focust op sport dus niet alleen op wintersport. Maar een Head ski is wel een goede optie als je van wintersport houd. Je kunt ze in een outdoor shop kopen en online in de webshop. Ook Salomon is een merk dat zich niet specifiek op wintersport focust maar ze hebben zeker weten ski’s. Een Salomon ski kost vaak tussen de 200 en 400 euro. Je kunt een Salomon ski kopen in verschillende winkels zoals een outdoor shop en in een webshop.

Je kunt ook altijd bij een outdoor shop om hulp vragen bij het kiezen van ski’s.

Mocht je nu echt niet weten welke ski’s je moet kopen kun je altijd een ski test doen. Dat is een test die jou helpt de goede ski’s te kiezen. Je verdeelt jezelf in een catogorie, bijvoorbeeld ‘expert’ of ‘alleskunners’ daarna doe je de ski test en komt er een resultaat uit dat als het goed is perfect voor jou is. Deze test kun je onder andere doen op www.wintersport.nl (https://www.wintersport.nl/materiaal/nationale-skitest/nationale-skitest-piste-2016-2017/)

Ski Fashion

Een merk dat vaak skikleding heeft die bij de mode past van deze tijd is Bogner. Ze hebben een winkel in Antwerpen waar je is een keer een kijkje kunt nemen maar je kunt ook online kijken. Bogner verkoopt veel jassen en jacks. Ze verkopen kleding die wel bij de ski fashion past. Ze hebben jassen met bont wat in de mode is maar je moet er wel gaat geld voor over hebben want de prijzen kunnen oplopen tot 1500 euro.

Veiligheid

Het is natuurlijk leuk om modieus op de piste te kunnen staan maar veiligheid is net zo belangrijk. Koop daarom een ski helm om je hoofd te beschermen tegen klappen als je valt. Zo’n helm hoeft helemaal niet lelijk te zijn je hebt ook hele leuke. Neem is een kijkje online en ik weet zeker dat je een leuke ski helm vind. Ook is het belangrijk om warme kleding te kopen, dat is niet alleen fijn voor jou maar ook voor jou lichaam. Zo heb jij het niet koud en verkrampen je spieren ook niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif