Femme logo

Hoe je je BH aan doet zegt iets over jouw persoonlijkheid

BH’s, wij vrouwen kunnen niet met, maar ook zeker niet zonder ze. Het is algemeen bekend dat de meeste vrouwen de verkeerde BH-maat draagt, maar wist je dat de meeste vrouwen de BH ook verkeerd aantrekken? In dit artikel gaan we het over de volgende zaken hebben: BH aantrekken met 1 hand, BH aantrekken persoonlijk, BH aantrekken hulpmiddel en leuke BH weetjes. Lees nu gauw verder en ontdek verschillende handige tips voor het aantrekken van je BH en wordt binnen de kortste keren een pro!

BH aantrekken met 1 hand

De BH aantrekken met 1 hand is een kunstje wat de meeste mannen vast een aantal keer heeft getest, maar dan niet met aantrekken, maar met uitrekken natuurlijk. Hoewel sommige vrouwen dit automatisch al met 1 hand doen, zijn er genoeg vrouwen die dit nog niet onder de knie hebben of simpelweg niet kunnen, omdat ze maar een hand kunnen gebruiken. Speciaal voor deze vrouwen is er een bijzondere uitvinding, namelijk de aantrekhulp. Dit is een een handig apparaatje dat je helpt om je BH gemakkelijk aan te kunnen trekken. Dit is ideaal voor mensen die helaas maar een hand kunnen gebruiken. Het werkt als volgt:

  • Je bevestigd de helft van de BH aan de aantrekhulp
  • Plaats je kin op het hart van de aantrekhulp
  • Draai de rest van de BH rond het bovenlichaam
  • Maak de sluiting vast

Hoe trek je nu op de juiste manier een BH aan en hoe haal je eruit wat er in zit? Allereerst is het natuurlijk de bedoeling dat je de juist BH-maat draagt. Dit kun je op laten meten bij een lingeriezaak. Vervolgens is het de kunst om de borsten in de BH te laten vallen. Ga een beetje voorover gebukt staan en schud de dames er dan goed in. Door deze truc krijg je een push-up effect.

BH aantrekken hulpmiddel

Behalve de aantrekhulp zijn er ook nog andere hulpmiddelen om je BH aan te trekken. Probeer eens om je BH achterstevoren aan te trekken. Je plaatst de Bh met de sluiting op je buik, maakt hem vast en vervolgens draai je de BH om en leg je je borsten netjes in de cups. Simpel als dat!

Leuke BH weetjes

Wist je dat de manier waarop je je BH aantrekt alles zegt over jouw karakter eigenschappen? Hier een paar voorbeelden:

Wanneer jij het type bent dat haar BH aan de voorkant vastmaakt en vervolgens goed draait, ben je een gemakzuchtig en een ietwat lui persoon. Wel weet je precies wat je wilt in het leven en je bent bereidt daar alles voor te doen en laten.

Maak jij je BH vast aan de achterkant zoals het hoort? Dan ben jij een pietje precies. Je bent perfectionistisch en zorgzaam. Je let op alles wat er om je heen gebeurd en hebt oog voor detail.

Misschien maar je wel eerst je BH vast en trekt hem vervolgens over je hoofd. Dit heeft te betekenden dat je een warm en bescheiden persoon bent. Je kan soms wat onzeker zijn, maar dit is nergens goed voor, want je bent de beste dochter, vriendin, vrouw of moeder die iemand zich maar wensen kan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif