Femme logo

Kerst en O&N outfits

Het jaar is ten einde, de hoogste tijd om er nog een keer een flink feestje van te bouwen. Al dansend het jaar uit, genieten van de liefste mensen om je heen, vuurwerk en natuurlijk de leukste outfits. Oud en nieuw is altijd de perfecte gelegenheid voor feestjes en daarbij horen natuurlijk outfits. Deze tijd van het jaar mag het allemaal net iets feestelijker en heerlijk glimmen om zo een spetterend eindfeest van het jaar te houden. Op zoek naar inspiratie voor outfits voor oud en nieuw feesten? Hier een is overzicht van de leukste outfits voor kerst en oud & nieuw.

Chique en glamour

Een buffet, een eindejaarsbal of andere nette aangelegenheid met oud en nieuw? Dan is een chique outfit meer dan gepast. Een mooie avondjurk zal zeker niet misstaan deze avond. De kleuren goud en zilver zijn geschikte kleuren voor lange avondjurken voor oud en nieuw. Het mag allemaal net iets meer glamour en wowgevoel hebben als bij een gewoon feestje. Een glimmende glitterjurk is ook helemaal geschikt voor een chique oud en nieuw feest. Houdt er wel rekening mee dat het midden winter is en zorg voor een warm vestje dat bij de jurk past of een sjaal die je kunt omslaan. Perfect voor wanneer je later nog buiten naar het vuurwerk gaat kijken. Ga chique het jaar uit met jouw glamour outfit en maak een fantastische indruk.

Cocktail

Oud en nieuw is ook de perfecte dag voor grote feesten in de steden waar een cocktailjurk een goede optie is. Ga voor de klassieke ‘little black dress’ of voor een glitter cocktailjurk voor een spetterend effect tijdens de feestdagen. De meeste winkels spelen ook altijd in op de feestdagen en tijdens oud en nieuw zijn er in de winkels allerlei passende accessoires te vinden voor jouw outfit. Ga bijvoorbeeld voor een simpel cocktailjurkje en maak jouw outfit helemaal af met accessoires. Een zilveren pruik, zonnebril met het nieuwe jaartal en wat al niet meer, er zijn zo veel foute accessoires die je een perfecte oudejaarsoutfit bezorgen.

De feestdagen aan het einde van het jaar zijn de perfecte gelegenheden om een flink uit te pakken. Zeker oud en nieuw is de perfecte feestdag om eindelijk eens die glitteroogschaduw te gebruiken en die lange avondjurk aan te doen die al een tijd in de kast hangt voor speciale gelegenheden. Het mag op deze dagen allemaal net even iets meer zijn. Steel de show met een chique jurk of kies voor een cocktailjurk voor een van de oudejaarsfeesten en maak gebruik van alle leuke accessoires voor dit feest. Goud, zilver en glitter mag niet ontbreken bij jouw outfit voor oud en nieuw en ga zo perfect gekleed het nieuwe jaar in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif